Reeds enige jaren vormen Tom Cueppens en Frank Werner een duo in de BMW 130i. Zo ook dit weekend in de Short Rally van Kasterlee. Het zal de toeschouwers allicht niet ontgaan zijn. Het team reed een knappe wedstrijd en eindigde op een mooie 5de plaats algemeen. Frank Werner stond ons te woord.

“Perfecte wedstrijd. Alle klassementsritten binnen de top tien,” vertelt Frank. “Niet tegenstaande dat Ieper onze laatste wedstrijd was, waren we direct mee met het grote geweld. Onze achtste plaats algemeen na de eerste ronde was dé motivatie om mee te strijden voor de top tien. Daarvoor moest het showgehalte en het schuiven inboeten op eerder strak rijden. Met onze achterwielaangedreven BMW was het constant zoeken naar grip om toch snelle tijden te kunnen draaien. Met de rappe Nederlanders hielden we al geen rekening meer maar gans de wedstrijd was het een leuk over en weer spel met de EVO van Eddy Vandevelde. Toen we op de laatste klassementsproef nog eens alles uit de kast haalden en ook nog de BMW van Diels klopten, was de voldoening compleet. 5de algemeen, 1ste moderne achterwielaangedreven wagen en 1ste Belg was het onverhoopte resultaat. Iedereen heeft al gezien welke progressie Tom gemaakt heeft de laatste tijd en dit is dan ook z’n verdiende beste resultaat in z’n nog korte rallycarrière. Mede dankzij de immer gemotiveerde service- en cateringploeg. Next Event : Omloop van Vlaanderen.”

BRC
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X