Reeds enige jaren vormen Tom Cueppens en Frank Werner een duo in de BMW 130i. Zo ook dit weekend in de Short Rally van Kasterlee. Het zal de toeschouwers allicht niet ontgaan zijn. Het team reed een knappe wedstrijd en eindigde op een mooie 5de plaats algemeen. Frank Werner stond ons te woord.

“Perfecte wedstrijd. Alle klassementsritten binnen de top tien,” vertelt Frank. “Niet tegenstaande dat Ieper onze laatste wedstrijd was, waren we direct mee met het grote geweld. Onze achtste plaats algemeen na de eerste ronde was dé motivatie om mee te strijden voor de top tien. Daarvoor moest het showgehalte en het schuiven inboeten op eerder strak rijden. Met onze achterwielaangedreven BMW was het constant zoeken naar grip om toch snelle tijden te kunnen draaien. Met de rappe Nederlanders hielden we al geen rekening meer maar gans de wedstrijd was het een leuk over en weer spel met de EVO van Eddy Vandevelde. Toen we op de laatste klassementsproef nog eens alles uit de kast haalden en ook nog de BMW van Diels klopten, was de voldoening compleet. 5de algemeen, 1ste moderne achterwielaangedreven wagen en 1ste Belg was het onverhoopte resultaat. Iedereen heeft al gezien welke progressie Tom gemaakt heeft de laatste tijd en dit is dan ook z’n verdiende beste resultaat in z’n nog korte rallycarrière. Mede dankzij de immer gemotiveerde service- en cateringploeg. Next Event : Omloop van Vlaanderen.”

KAMV
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X