Reeds enige jaren vormen Tom Cueppens en Frank Werner een duo in de BMW 130i. Zo ook dit weekend in de Short Rally van Kasterlee. Het zal de toeschouwers allicht niet ontgaan zijn. Het team reed een knappe wedstrijd en eindigde op een mooie 5de plaats algemeen. Frank Werner stond ons te woord.

“Perfecte wedstrijd. Alle klassementsritten binnen de top tien,” vertelt Frank. “Niet tegenstaande dat Ieper onze laatste wedstrijd was, waren we direct mee met het grote geweld. Onze achtste plaats algemeen na de eerste ronde was dé motivatie om mee te strijden voor de top tien. Daarvoor moest het showgehalte en het schuiven inboeten op eerder strak rijden. Met onze achterwielaangedreven BMW was het constant zoeken naar grip om toch snelle tijden te kunnen draaien. Met de rappe Nederlanders hielden we al geen rekening meer maar gans de wedstrijd was het een leuk over en weer spel met de EVO van Eddy Vandevelde. Toen we op de laatste klassementsproef nog eens alles uit de kast haalden en ook nog de BMW van Diels klopten, was de voldoening compleet. 5de algemeen, 1ste moderne achterwielaangedreven wagen en 1ste Belg was het onverhoopte resultaat. Iedereen heeft al gezien welke progressie Tom gemaakt heeft de laatste tijd en dit is dan ook z’n verdiende beste resultaat in z’n nog korte rallycarrière. Mede dankzij de immer gemotiveerde service- en cateringploeg. Next Event : Omloop van Vlaanderen.”

VAS
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X