Het Rallyteam Van Eecke is al langer geen onbekende meer in de rallysport. Zo kruipt Reinaud Van Eecke regelmatig zelf achter het stuur van een rallywagen. Daarnaast is er ook de samenwerking met Bert Cornelis die eerder al in actie kwam met een van de DS3 R5’s van het team. Wagens die ook te huur werden aangeboden.

Recent kocht het team de ex-GoDrive Skoda Fabia R5, de wagen die met Vincent Verschueren een Belgische nationale titel op zijn palmares staan heeft. Bert Cornelis zou met deze wagen starten in de Rally van Staden. Omdat de transactie nog niet helemaal rond was, ging dit echter niet door. Hierdoor zal Bert Cornelis de wagen voor het eerst besturen in de Omloop van Vlaanderen.

Na de Omloop van Vlaanderen wordt de wagen verhuurd. Het is duidelijk dat er interesse is in deze wagen waarmee Vincent Verschueren reeds mooie prestaties neerzette. Zo zou de wagen reeds een viertal keer verhuurd zijn waaronder in de Condroz Rally.

KAMV
VAS

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X