Het Rallyteam Van Eecke is al langer geen onbekende meer in de rallysport. Zo kruipt Reinaud Van Eecke regelmatig zelf achter het stuur van een rallywagen. Daarnaast is er ook de samenwerking met Bert Cornelis die eerder al in actie kwam met een van de DS3 R5’s van het team. Wagens die ook te huur werden aangeboden.

Recent kocht het team de ex-GoDrive Skoda Fabia R5, de wagen die met Vincent Verschueren een Belgische nationale titel op zijn palmares staan heeft. Bert Cornelis zou met deze wagen starten in de Rally van Staden. Omdat de transactie nog niet helemaal rond was, ging dit echter niet door. Hierdoor zal Bert Cornelis de wagen voor het eerst besturen in de Omloop van Vlaanderen.

Na de Omloop van Vlaanderen wordt de wagen verhuurd. Het is duidelijk dat er interesse is in deze wagen waarmee Vincent Verschueren reeds mooie prestaties neerzette. Zo zou de wagen reeds een viertal keer verhuurd zijn waaronder in de Condroz Rally.

BRC
VAS

BRC
RT1
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X