Het Rallyteam Van Eecke is al langer geen onbekende meer in de rallysport. Zo kruipt Reinaud Van Eecke regelmatig zelf achter het stuur van een rallywagen. Daarnaast is er ook de samenwerking met Bert Cornelis die eerder al in actie kwam met een van de DS3 R5’s van het team. Wagens die ook te huur werden aangeboden.

Recent kocht het team de ex-GoDrive Skoda Fabia R5, de wagen die met Vincent Verschueren een Belgische nationale titel op zijn palmares staan heeft. Bert Cornelis zou met deze wagen starten in de Rally van Staden. Omdat de transactie nog niet helemaal rond was, ging dit echter niet door. Hierdoor zal Bert Cornelis de wagen voor het eerst besturen in de Omloop van Vlaanderen.

Na de Omloop van Vlaanderen wordt de wagen verhuurd. Het is duidelijk dat er interesse is in deze wagen waarmee Vincent Verschueren reeds mooie prestaties neerzette. Zo zou de wagen reeds een viertal keer verhuurd zijn waaronder in de Condroz Rally.

RT2
RT1

KAMV
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X