Dinsdagavond was het verzamelen geblazen aan café De Platte Tube in Oekene voor de voorstelling van de TBR Rallysprint. Het is ondertussen reeds drie jaar geleden dat Team Bassin Roeselare er voor koos om een rallysprint te organiseren in plaats van een rally. En dat valt duidelijk in de smaak bij veel piloten.

De klassementsproef in Oekene blijft grotendeels gelijk aan die van 2017 en is dan ook dit jaar weer goed voor om en bij de 13km tegen de chrono. Om organisatorische redenen werd de start lichtjes gewijzigd alsook de finish. Deze laatste volgt het traject van de editie in 2016. Traditiegetrouw wordt de klassementsproef vier maal verreden.

Op zaterdag 7 juli vindt van 9u30 tot 12u30 de administratieve controle plaats in café De Platte Tube. Daarna trekken de teams richting Garage Vankeirsbilck, Armoedestraat 22, 8800 Roeselare waar van 13u30 tot 18u00 de technische controle plaatsvindt.

RT1
BRC

Het startschot wordt pas echt gegeven op zondagochtend. De eerste ronde start om 8u09 en de laatste ronde wordt om 16u27 verreden.

Het servicepark kan men vinden in de Oude Zilverbergstraat te Roeselare.

Tot op heden zijn er reeds 105 deelnemers ingeschreven. Inschrijven kan nog tot zondag 1 juli. Daarna gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht.


 

BRC
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X