Dinsdagavond was het verzamelen geblazen aan café De Platte Tube in Oekene voor de voorstelling van de TBR Rallysprint. Het is ondertussen reeds drie jaar geleden dat Team Bassin Roeselare er voor koos om een rallysprint te organiseren in plaats van een rally. En dat valt duidelijk in de smaak bij veel piloten.

De klassementsproef in Oekene blijft grotendeels gelijk aan die van 2017 en is dan ook dit jaar weer goed voor om en bij de 13km tegen de chrono. Om organisatorische redenen werd de start lichtjes gewijzigd alsook de finish. Deze laatste volgt het traject van de editie in 2016. Traditiegetrouw wordt de klassementsproef vier maal verreden.

Op zaterdag 7 juli vindt van 9u30 tot 12u30 de administratieve controle plaats in café De Platte Tube. Daarna trekken de teams richting Garage Vankeirsbilck, Armoedestraat 22, 8800 Roeselare waar van 13u30 tot 18u00 de technische controle plaatsvindt.

RT2
BRC

Het startschot wordt pas echt gegeven op zondagochtend. De eerste ronde start om 8u09 en de laatste ronde wordt om 16u27 verreden.

Het servicepark kan men vinden in de Oude Zilverbergstraat te Roeselare.

Tot op heden zijn er reeds 105 deelnemers ingeschreven. Inschrijven kan nog tot zondag 1 juli. Daarna gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht.


 

VAS
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X