Dinsdagavond was het verzamelen geblazen aan café De Platte Tube in Oekene voor de voorstelling van de TBR Rallysprint. Het is ondertussen reeds drie jaar geleden dat Team Bassin Roeselare er voor koos om een rallysprint te organiseren in plaats van een rally. En dat valt duidelijk in de smaak bij veel piloten.

De klassementsproef in Oekene blijft grotendeels gelijk aan die van 2017 en is dan ook dit jaar weer goed voor om en bij de 13km tegen de chrono. Om organisatorische redenen werd de start lichtjes gewijzigd alsook de finish. Deze laatste volgt het traject van de editie in 2016. Traditiegetrouw wordt de klassementsproef vier maal verreden.

Op zaterdag 7 juli vindt van 9u30 tot 12u30 de administratieve controle plaats in café De Platte Tube. Daarna trekken de teams richting Garage Vankeirsbilck, Armoedestraat 22, 8800 Roeselare waar van 13u30 tot 18u00 de technische controle plaatsvindt.

RallyTime animated
BRC

Het startschot wordt pas echt gegeven op zondagochtend. De eerste ronde start om 8u09 en de laatste ronde wordt om 16u27 verreden.

Het servicepark kan men vinden in de Oude Zilverbergstraat te Roeselare.

Tot op heden zijn er reeds 105 deelnemers ingeschreven. Inschrijven kan nog tot zondag 1 juli. Daarna gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht.


 

RT1
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X