Stefanie Fierens als copilote in de Aarova Rallysprint

Al enkele jaren is Stefanie Fierens actief in de rallysport als copilote. Nu zondag neemt ze echter zelf het stuur in handen. In de Rallysprint van Moorslede zal ze haar eerste wedstrijdkilometers maken met een Ford Fiesta.

Haar debuut in de rallysport is al een tijdje geleden. Ondertussen heeft ze al met heel wat auto’s en piloten gereden. Vooral de TBR in 2015 met Danny Claesen in de BMW Compact en de Aarova Rallysprint 2017 met Dirk Vermeersch in de Ford Sierra Cosworth zijn haar bijgebleven. Volgend weekend neemt Stefanie zelf het stuur in handen.

“We staan met een Ford Fiesta aan de start in de Rallyspint van Moorslede. Kenneth Cousin zal de nota’s verzorgen. Hiermee komt een droom in vervulling, zowel voor Kenneth als voor mezelf. Het doel is om zondag de finish te halen en vooral om plezier te maken. We zien wel waar we dan uitkomen.”

RT2
KAMV

Na de Rallysprint van Moorslede neemt Stefanie opnieuw plaats in het rechterzitje.

“Voorlopig blijft het bij een eenmalige deelname als pilote. Maar wie weet komen er nog wedstrijden bij. Als copilote staan er momenteel drie wedstrijden op het programma. Namelijk de TAC Rally met Lieven Brulez, de Omloop van Vlaanderen met Stefaan Notredame en normaal gezien de Aarova Rallysprint opnieuw met Dirk Vermeirsch.”

“Bij deze wil ik ook nog al mijn vrienden die achter me staan en me in alles steunen bedanken,” besluit Stefanie.

KAMV
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X