De strijd aangaan met de snelste Porsche-piloten. Daar kijkt Gunther Monnens reeds naar uit sinds de aankoop van de Porsche 997 GT3. Tijdens de Rally van Haspengouw wordt hij reeds op zijn wenken bediend. Hij kan er zich meteen meten met Patrick Snijers, de man die als laatste in een Porsche een BK wedstrijd won.

Kijk je uit naar het duel met Patrick Snijers?

“Natuurlijk,” antwoordt Gunther Monnens zonder twijfel. “Ik hoop alleen dat we een beetje met hetzelfde materiaal rijden zodat het een eerlijke strijd zal zijn. Ik weet immers niet in hoeverre de BMA Porsche geëvalueerd is ten opzichte van de cup Porsche.”

RT1
KAMV

“Maar ik kan na onze test wel zeggen dat ik erg onder de indruk ben van onze Porsche. Het gevoel is heel goed. De power en tractie zijn fenomenaal. Daarnaast was er ook een heel goede samenwerking met de leverancier van de shockdempers ‘Intrax’, die ons gans de dag zijn komen assisteren om alles af te stellen.”

Tijdens de Rally van Haspengouw rijdt Gunther Monnens met Chris Debyser in het co-zitje. Hoofsponsors zijn dan ook Residence Veranda’s & ConXion. In welke andere BK wedstrijden het team aan de start verschijnt, zal afhankelijk zijn van welk budget er gevonden wordt.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X