Een seizoen vergelijkbaar met vorig jaar. Dat is wat er op het programma staat van Jef Lapeire. Tenminste wat de wedstrijden betreft. Qua mechanische pech hoopt hij op een beter seizoen na verbeteringen aan de motor van de Toyota Celica GT4.

Starten doen we in de Rally van Haspengouw met de Toyota Celica GT4”, aldus Jef. “Met deze wagen komen we ook aan de start van de TAC rally, de Sezoensrally, Ieper en in de Omloop van Vlaanderen. Stefaan Bekaert verzorgt opnieuw de nota’s.

Waarschijnlijk gaan we tussendoor nog met de Celica TA22 starten. Deze wagen kreeg een nieuw opgebouwde motor na de krukasbreuk in 2016. Ook aan de motor van de Celica GT4 is gewerkt. Ik reed altijd met een standaard blok, maar de pistons hielden het niet. De programmatie is blijkbaar niet zo gemakkelijk. Ik ben bij verschillende tuners geweest maar telkens zonder een goed resultaat. De motor hebben we nu gebouwd met ‘racing’ onderdelen. Hopelijk is de motor van de gt4 nu bedrijfszekerder dan vorig jaar,” besluit Jef.

KAMV
RallyTime animated

RallyTime animated
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X