Een seizoen vergelijkbaar met vorig jaar. Dat is wat er op het programma staat van Jef Lapeire. Tenminste wat de wedstrijden betreft. Qua mechanische pech hoopt hij op een beter seizoen na verbeteringen aan de motor van de Toyota Celica GT4.

Starten doen we in de Rally van Haspengouw met de Toyota Celica GT4”, aldus Jef. “Met deze wagen komen we ook aan de start van de TAC rally, de Sezoensrally, Ieper en in de Omloop van Vlaanderen. Stefaan Bekaert verzorgt opnieuw de nota’s.

Waarschijnlijk gaan we tussendoor nog met de Celica TA22 starten. Deze wagen kreeg een nieuw opgebouwde motor na de krukasbreuk in 2016. Ook aan de motor van de Celica GT4 is gewerkt. Ik reed altijd met een standaard blok, maar de pistons hielden het niet. De programmatie is blijkbaar niet zo gemakkelijk. Ik ben bij verschillende tuners geweest maar telkens zonder een goed resultaat. De motor hebben we nu gebouwd met ‘racing’ onderdelen. Hopelijk is de motor van de gt4 nu bedrijfszekerder dan vorig jaar,” besluit Jef.

Stannic
KAMV

Stannic
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X