Autoclub Dadizele en zijn medewerkers wenst iedereen een gezond en sportief 2018 toe.  2017 was voor onze club een goed jaar.  ACD werd versterkt met een gedreven groep medewerkers die op vele rally’s aanwezig waren om een handje toe te steken. Op deze manier hebben we ook ons steentje bijgedragen aan de rallysport in het algemeen.

Tijdens het weekend van 10 en 11 maart hebben wij opnieuw de eer om het VAS rallykampioenschap te openen. Na de vele positieve commentaren, van de deelnemers, op onze nieuwe klassementsproef verleden jaar,  werd besloten om niets te wijzigen aan de omloop. De KP is een mix van vele situaties. Snel, technisch, onverhard, beton, asfalt, gladde situaties, haarspeldbocht, kortom een beetje van alles is er terug te vinden.  Kortom de ideale opwarmer om het nieuwe seizoen aan te vatten, om het wagengevoel terug te krijgen na de winterstop.

De gezellige dorpskern van Dadizele is opnieuw het middelpunt van het rallysprintgebeuren. Terwijl de mannen zich vergapen aan de bolides kunnen de vrouwtjes er lekker genieten van de plaatselijke middenstand.

RT1
KAMV

Vanaf 12 januari kan er ingeschreven worden. Het reglement is terug te vinden op onze website www.rallysprintmoorslede.be.  Affiches zijn vanaf vrijdag 12 januari af te halen in café De Pompeschitter of bij de sponsors.

RT1
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X