Autoclub Dadizele en zijn medewerkers wenst iedereen een gezond en sportief 2018 toe.  2017 was voor onze club een goed jaar.  ACD werd versterkt met een gedreven groep medewerkers die op vele rally’s aanwezig waren om een handje toe te steken. Op deze manier hebben we ook ons steentje bijgedragen aan de rallysport in het algemeen.

Tijdens het weekend van 10 en 11 maart hebben wij opnieuw de eer om het VAS rallykampioenschap te openen. Na de vele positieve commentaren, van de deelnemers, op onze nieuwe klassementsproef verleden jaar,  werd besloten om niets te wijzigen aan de omloop. De KP is een mix van vele situaties. Snel, technisch, onverhard, beton, asfalt, gladde situaties, haarspeldbocht, kortom een beetje van alles is er terug te vinden.  Kortom de ideale opwarmer om het nieuwe seizoen aan te vatten, om het wagengevoel terug te krijgen na de winterstop.

De gezellige dorpskern van Dadizele is opnieuw het middelpunt van het rallysprintgebeuren. Terwijl de mannen zich vergapen aan de bolides kunnen de vrouwtjes er lekker genieten van de plaatselijke middenstand.

BRC
KAMV

Vanaf 12 januari kan er ingeschreven worden. Het reglement is terug te vinden op onze website www.rallysprintmoorslede.be.  Affiches zijn vanaf vrijdag 12 januari af te halen in café De Pompeschitter of bij de sponsors.

Stannic_animatie
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X