Sommige teams zijn nog volop bezig met plannen. Andere teams hebben hun huiswerk reeds gemaakt. Rallyteam Puype behoort bij deze laatste groep. 3 VAS wedstrijden en 2 criterium wedstrijden. Zo ziet het programma eruit in 2018.

“Wegens de aankoop van een huis, gaan we dit seizoen minder rijden”, begint Simon Puype. “We starten ons seizoen in Moorslede. De rallysprint van Moorslede is voor ons de ideale opener van het seizoen. Daarna gaat het richting Monteberg. Vorig jaar waren we daar op weg naar een goed resultaat. Dit jaar gaan we proberen om dit over te doen.”

“De tweede helft van het seizoen starten we met het criterium in de Omloop van Vlaanderen. Deze wedstrijd is ideaal om de sponsors uit de streek in beeld te brengen. In het criterium starten we ook nog in de East Belgian Rally. Zo kunnen we ook eens proeven van het mooie Waalse parcours. Daarnaast starten we ook nog in de Hemicuda, onze thuisrally.”

RT1
RallyTime animated

“Aan de Opel Ascona hebben we geen veranderingen aangebracht. De wagen kreeg een groot nazicht en waar nodig een revisie. Verder kan ik ook nog meegeven dat onze sponsors ons trouw blijven in 2018, waarvoor dank”, aldus Simon Puype.

RT1
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X