Sommige teams zijn nog volop bezig met plannen. Andere teams hebben hun huiswerk reeds gemaakt. Rallyteam Puype behoort bij deze laatste groep. 3 VAS wedstrijden en 2 criterium wedstrijden. Zo ziet het programma eruit in 2018.

“Wegens de aankoop van een huis, gaan we dit seizoen minder rijden”, begint Simon Puype. “We starten ons seizoen in Moorslede. De rallysprint van Moorslede is voor ons de ideale opener van het seizoen. Daarna gaat het richting Monteberg. Vorig jaar waren we daar op weg naar een goed resultaat. Dit jaar gaan we proberen om dit over te doen.”

“De tweede helft van het seizoen starten we met het criterium in de Omloop van Vlaanderen. Deze wedstrijd is ideaal om de sponsors uit de streek in beeld te brengen. In het criterium starten we ook nog in de East Belgian Rally. Zo kunnen we ook eens proeven van het mooie Waalse parcours. Daarnaast starten we ook nog in de Hemicuda, onze thuisrally.”

63ste OVV
VAS

“Aan de Opel Ascona hebben we geen veranderingen aangebracht. De wagen kreeg een groot nazicht en waar nodig een revisie. Verder kan ik ook nog meegeven dat onze sponsors ons trouw blijven in 2018, waarvoor dank”, aldus Simon Puype.

RT2
RT1
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X