De kalkoen is ondertussen wel verteerd. De nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Bij de meeste teams liggen de grote lijnen reeds vast, maar moeten de details nog worden uitgewerkt. Ook zo bij rallyteam Brulez waar Lieven Brulez voor ons de grote lijnen toelicht.

Binnenkort zit ik samen met Frederik om alles eens te overlopen”, begint Lieven. “We proberen wat extra sponsors binnen te halen om eventueel wat kleine aanpassingen te doen. Verder denken we er ook aan om eens deel te nemen aan wat grotere wedstrijden. Wedstrijden zoals bijvoorbeeld de TAC Rally in Tielt en/of de Sezoensrally in Bocholt. Maar om in deze wedstrijden te mogen starten, moeten eerst nog een blusinstallatie installeren.

Ons seizoen starten we zo goed als zeker in de Rallye de Hannut. We denken er ook aan om dit seizoen eens met wat andere co-piloten te rijden. Op die manier willen we meer ervaring opdoen.

VAS
RT1

Verder kan ik ook nog meegeven dat veel sponsors ons trouw blijven. Bij deze wil ik hen dan ook nogmaals bedanken voor hét voorbije jaar en voor hét seizoen dat eraan komt. Ook een groot dankwoord aan de service crew van VADA RACING voor hét voorbije seizoen en voor hét voorbereidende winterwerk, dat ze nu al aan het doen zijn, zodat we seizoen 2018 positief en gemotiveerd aan de start kunnen verschijnen”, besluit Lieven.

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X