De kalkoen is ondertussen wel verteerd. De nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Bij de meeste teams liggen de grote lijnen reeds vast, maar moeten de details nog worden uitgewerkt. Ook zo bij rallyteam Brulez waar Lieven Brulez voor ons de grote lijnen toelicht.

Binnenkort zit ik samen met Frederik om alles eens te overlopen”, begint Lieven. “We proberen wat extra sponsors binnen te halen om eventueel wat kleine aanpassingen te doen. Verder denken we er ook aan om eens deel te nemen aan wat grotere wedstrijden. Wedstrijden zoals bijvoorbeeld de TAC Rally in Tielt en/of de Sezoensrally in Bocholt. Maar om in deze wedstrijden te mogen starten, moeten eerst nog een blusinstallatie installeren.

Ons seizoen starten we zo goed als zeker in de Rallye de Hannut. We denken er ook aan om dit seizoen eens met wat andere co-piloten te rijden. Op die manier willen we meer ervaring opdoen.

KAMV
BRC

Verder kan ik ook nog meegeven dat veel sponsors ons trouw blijven. Bij deze wil ik hen dan ook nogmaals bedanken voor hét voorbije jaar en voor hét seizoen dat eraan komt. Ook een groot dankwoord aan de service crew van VADA RACING voor hét voorbije seizoen en voor hét voorbereidende winterwerk, dat ze nu al aan het doen zijn, zodat we seizoen 2018 positief en gemotiveerd aan de start kunnen verschijnen”, besluit Lieven.

RT2
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X