De kalkoen is ondertussen wel verteerd. De nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Bij de meeste teams liggen de grote lijnen reeds vast, maar moeten de details nog worden uitgewerkt. Ook zo bij rallyteam Brulez waar Lieven Brulez voor ons de grote lijnen toelicht.

Binnenkort zit ik samen met Frederik om alles eens te overlopen”, begint Lieven. “We proberen wat extra sponsors binnen te halen om eventueel wat kleine aanpassingen te doen. Verder denken we er ook aan om eens deel te nemen aan wat grotere wedstrijden. Wedstrijden zoals bijvoorbeeld de TAC Rally in Tielt en/of de Sezoensrally in Bocholt. Maar om in deze wedstrijden te mogen starten, moeten eerst nog een blusinstallatie installeren.

Ons seizoen starten we zo goed als zeker in de Rallye de Hannut. We denken er ook aan om dit seizoen eens met wat andere co-piloten te rijden. Op die manier willen we meer ervaring opdoen.

RallyTime animated
KAMV

Verder kan ik ook nog meegeven dat veel sponsors ons trouw blijven. Bij deze wil ik hen dan ook nogmaals bedanken voor hét voorbije jaar en voor hét seizoen dat eraan komt. Ook een groot dankwoord aan de service crew van VADA RACING voor hét voorbije seizoen en voor hét voorbereidende winterwerk, dat ze nu al aan het doen zijn, zodat we seizoen 2018 positief en gemotiveerd aan de start kunnen verschijnen”, besluit Lieven.

Stannic_animatie
VAS
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X