De kalkoen is ondertussen wel verteerd. De nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Bij de meeste teams liggen de grote lijnen reeds vast, maar moeten de details nog worden uitgewerkt. Ook zo bij rallyteam Brulez waar Lieven Brulez voor ons de grote lijnen toelicht.

Binnenkort zit ik samen met Frederik om alles eens te overlopen”, begint Lieven. “We proberen wat extra sponsors binnen te halen om eventueel wat kleine aanpassingen te doen. Verder denken we er ook aan om eens deel te nemen aan wat grotere wedstrijden. Wedstrijden zoals bijvoorbeeld de TAC Rally in Tielt en/of de Sezoensrally in Bocholt. Maar om in deze wedstrijden te mogen starten, moeten eerst nog een blusinstallatie installeren.

Ons seizoen starten we zo goed als zeker in de Rallye de Hannut. We denken er ook aan om dit seizoen eens met wat andere co-piloten te rijden. Op die manier willen we meer ervaring opdoen.

VAS
BRC

Verder kan ik ook nog meegeven dat veel sponsors ons trouw blijven. Bij deze wil ik hen dan ook nogmaals bedanken voor hét voorbije jaar en voor hét seizoen dat eraan komt. Ook een groot dankwoord aan de service crew van VADA RACING voor hét voorbije seizoen en voor hét voorbereidende winterwerk, dat ze nu al aan het doen zijn, zodat we seizoen 2018 positief en gemotiveerd aan de start kunnen verschijnen”, besluit Lieven.

RallyTime animated
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X