Gelukkig nieuwjaar! Twee woorden die voor elk wat anders betekenen. Wij wensen jullie alvast een goede gezondheid toe en een jaar waarin dromen werkelijkheid mogen worden. Een jaar met veel ‘rally-time’, tijd waarin we alles even kunnen vergeten en ons amuseren. Want wees nu eerlijk, daar draait het voor velen onder ons toch om in onze sport.

In januari 2016 verschenen de eerste pagina’s op www.rally-time.be. Het werd een schitterend jaar met bijna 324.000 bezoekers. Het leek ons moeilijk om beter te doen in ons tweede jaar. 2017 werd echter een fantastisch jaar. Ons bezoekersaantal verdubbelde, bijna 661.000 keer kregen we bezoek van rallyfans. Meer dan 1.289.000 pagina’s werden getoond op smartphones, tablets, laptops en PC’s… we worden er een beetje stil van. Ook op Facebook steeg het aantal volgers met meer dan 2.000 naar meer dan 7.350.

We willen dan ook iedereen bedanken. Natuurlijk alle bezoekers die vlot de weg vinden naar www.rally-time.be. Maar ook alle teams, groot en klein, die ons info bezorgen om nieuwsberichten te publiceren. Alle organisatoren, alle vrijwilligers, alle stewards… zonder jullie is er geen rallysport. En wanneer er geen rallysport meer is… dan is er ook geen ‘rally-time’ meer. De tijd waarin we even kunnen ontsnappen uit onze soms hectische wereld.

Stannic
63ste OVV

Ook in 2018 willen we de rallysport ondersteunen door het publiceren van nieuwsberichten en foto’s. Het is immers belangrijk dat de sponsors de nodige publiciteit krijgen. We willen er in 2018 dan ook zijn voor alle teams. Groot en klein. BRC, VAS en ASAF. We willen met veel plezier jullie verhaal brengen op www.rally-time.be. Wil je graag jouw fantastisch team in de bloemetjes zetten… ook dat kan. Daarnaast willen we, net als vorig jaar, teams helpen bij het verspreiden van persberichten. Ook blijven we initiatieven die de rallysport promoten ondersteunen. Zo is www.clio2rallychallenge.be bijvoorbeeld een ‘rally-time’ realisatie.

En we zullen er staan in 2018. Om de continuïteit te garanderen, werd in 2017 vzw Rally-Time opgericht. Een vzw met als doel het promoten van de autosport en meer bepaald de rallysport. Daarnaast hebben we onze website verhuisd van een Amerikaanse provider naar een Belgisch bedrijf. Enerzijds omdat de Amerikanen vonden dat we teveel ‘hits’ haalden en anderzijds omdat we nu kunnen terugvallen op een betere technische ondersteuning.

Laat het nieuwe rallyjaar maar beginnen…

Janot Vangeenberghe
Thijs Vanden Berghe
Guy Wuyts
Ronny Vandezande

RT1
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X