Gelukkig nieuwjaar! Twee woorden die voor elk wat anders betekenen. Wij wensen jullie alvast een goede gezondheid toe en een jaar waarin dromen werkelijkheid mogen worden. Een jaar met veel ‘rally-time’, tijd waarin we alles even kunnen vergeten en ons amuseren. Want wees nu eerlijk, daar draait het voor velen onder ons toch om in onze sport.

In januari 2016 verschenen de eerste pagina’s op www.rally-time.be. Het werd een schitterend jaar met bijna 324.000 bezoekers. Het leek ons moeilijk om beter te doen in ons tweede jaar. 2017 werd echter een fantastisch jaar. Ons bezoekersaantal verdubbelde, bijna 661.000 keer kregen we bezoek van rallyfans. Meer dan 1.289.000 pagina’s werden getoond op smartphones, tablets, laptops en PC’s… we worden er een beetje stil van. Ook op Facebook steeg het aantal volgers met meer dan 2.000 naar meer dan 7.350.

We willen dan ook iedereen bedanken. Natuurlijk alle bezoekers die vlot de weg vinden naar www.rally-time.be. Maar ook alle teams, groot en klein, die ons info bezorgen om nieuwsberichten te publiceren. Alle organisatoren, alle vrijwilligers, alle stewards… zonder jullie is er geen rallysport. En wanneer er geen rallysport meer is… dan is er ook geen ‘rally-time’ meer. De tijd waarin we even kunnen ontsnappen uit onze soms hectische wereld.

RallyTime animated
KAMV

Ook in 2018 willen we de rallysport ondersteunen door het publiceren van nieuwsberichten en foto’s. Het is immers belangrijk dat de sponsors de nodige publiciteit krijgen. We willen er in 2018 dan ook zijn voor alle teams. Groot en klein. BRC, VAS en ASAF. We willen met veel plezier jullie verhaal brengen op www.rally-time.be. Wil je graag jouw fantastisch team in de bloemetjes zetten… ook dat kan. Daarnaast willen we, net als vorig jaar, teams helpen bij het verspreiden van persberichten. Ook blijven we initiatieven die de rallysport promoten ondersteunen. Zo is www.clio2rallychallenge.be bijvoorbeeld een ‘rally-time’ realisatie.

En we zullen er staan in 2018. Om de continuïteit te garanderen, werd in 2017 vzw Rally-Time opgericht. Een vzw met als doel het promoten van de autosport en meer bepaald de rallysport. Daarnaast hebben we onze website verhuisd van een Amerikaanse provider naar een Belgisch bedrijf. Enerzijds omdat de Amerikanen vonden dat we teveel ‘hits’ haalden en anderzijds omdat we nu kunnen terugvallen op een betere technische ondersteuning.

Laat het nieuwe rallyjaar maar beginnen…

Janot Vangeenberghe
Thijs Vanden Berghe
Guy Wuyts
Ronny Vandezande

RallyTime animated
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X