De Rally van Zuid-Limburg is traditioneel een wedstrijd met gladde en modderige parcours en dit jaar was dat ook niet anders. Samen met Koen en zijn gekende Ford Escort MK I gingen we opzoek naar een mooie puntenwinst voor het VAS-kampioenschap.

Door een goede bandenkeuze werd de eerst lus afgesloten op een mooie 6e stek bij de Historics. Vol goede moed gingen we verder maar tijdens de KP Borlo 2 hadden we geluk. In een remzone hadden we aquaplaning en schoven we rechtdoor in een veld. Gelukkig had Koen de reflex om het gas niet te lossen. Zo konden we een bocht maken op het veld en kwamen we niet vast te zitten. We verloren 3 plaatsen in het algemeen klassement en een 30-tal seconden…

Voor de 3e lus lieten we onze kop niet hangen en rukten we terug op in het klassement naar een 7e plaats. De laatste lus volledig verreden in het donker zou niet makkelijk worden. Maar de nota’s zaten goed en we konden zelfs nog oprukken naar een 6e eindplaats bij de Historics.

BRC
RallyTime animated

Graag wil ik iedereen van VADA-Racing bedanken voor de super excellente service en de nodige gekende ambiance, Koen voor het mooie stuurwerk en alle opgekomen supporters! Nu op naar Kortrijk voor mijn thuiswedstrijd, de Rally 6 Uren van Kortrijk samen met Patrick Mylleville in de Porsche 911.

Sportieve groeten

Jochen

RallyTime animated
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X