De Rally van Zuid-Limburg is traditioneel een wedstrijd met gladde en modderige parcours en dit jaar was dat ook niet anders. Samen met Koen en zijn gekende Ford Escort MK I gingen we opzoek naar een mooie puntenwinst voor het VAS-kampioenschap.

Door een goede bandenkeuze werd de eerst lus afgesloten op een mooie 6e stek bij de Historics. Vol goede moed gingen we verder maar tijdens de KP Borlo 2 hadden we geluk. In een remzone hadden we aquaplaning en schoven we rechtdoor in een veld. Gelukkig had Koen de reflex om het gas niet te lossen. Zo konden we een bocht maken op het veld en kwamen we niet vast te zitten. We verloren 3 plaatsen in het algemeen klassement en een 30-tal seconden…

Stannic_animatie
BRC

Voor de 3e lus lieten we onze kop niet hangen en rukten we terug op in het klassement naar een 7e plaats. De laatste lus volledig verreden in het donker zou niet makkelijk worden. Maar de nota’s zaten goed en we konden zelfs nog oprukken naar een 6e eindplaats bij de Historics.

Graag wil ik iedereen van VADA-Racing bedanken voor de super excellente service en de nodige gekende ambiance, Koen voor het mooie stuurwerk en alle opgekomen supporters! Nu op naar Kortrijk voor mijn thuiswedstrijd, de Rally 6 Uren van Kortrijk samen met Patrick Mylleville in de Porsche 911.

Sportieve groeten

Jochen

63ste OVV
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X