De Rally van Zuid-Limburg is traditioneel een wedstrijd met gladde en modderige parcours en dit jaar was dat ook niet anders. Samen met Koen en zijn gekende Ford Escort MK I gingen we opzoek naar een mooie puntenwinst voor het VAS-kampioenschap.

Door een goede bandenkeuze werd de eerst lus afgesloten op een mooie 6e stek bij de Historics. Vol goede moed gingen we verder maar tijdens de KP Borlo 2 hadden we geluk. In een remzone hadden we aquaplaning en schoven we rechtdoor in een veld. Gelukkig had Koen de reflex om het gas niet te lossen. Zo konden we een bocht maken op het veld en kwamen we niet vast te zitten. We verloren 3 plaatsen in het algemeen klassement en een 30-tal seconden…

Voor de 3e lus lieten we onze kop niet hangen en rukten we terug op in het klassement naar een 7e plaats. De laatste lus volledig verreden in het donker zou niet makkelijk worden. Maar de nota’s zaten goed en we konden zelfs nog oprukken naar een 6e eindplaats bij de Historics.

KAMV
BRC

Graag wil ik iedereen van VADA-Racing bedanken voor de super excellente service en de nodige gekende ambiance, Koen voor het mooie stuurwerk en alle opgekomen supporters! Nu op naar Kortrijk voor mijn thuiswedstrijd, de Rally 6 Uren van Kortrijk samen met Patrick Mylleville in de Porsche 911.

Sportieve groeten

Jochen

RT1
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X