Jelle Vermeire aan het werk in de Hemicuda Rally waar Michelle dit seizoen voor het eerst plaats nam in het cozitje

Tot nu toe staat de teller voor dit seizoen op een tiental wedstrijden voor Jelle Vermeire. Wedstrijden in het Junior BRC aangevuld met enkele VAS-wedstrijden. Omwille van gezinsuitbreiding nam zijn vaste copilote en tevens echtgenote Michelle Demeestere slechts 1x plaats in het co-zitje. Michelle heeft de rallymicrobe echter nog niet verloren en zal Jelle navigeren in zijn twee laatste wedstrijden van dit seizoen.

Normaal zien we het duo aan het werk met de Renties Ford Fiesta R2T. In Zuid-Limburg zullen ze echter aantreden met de Fiesta R2T van TeamFloral.

“Door een vrij zware sortie in de Condroz Rally is de Renties Ford Fiesta R2T even buiten strijd,” vertelt Jelle. “Hierdoor kunnen we in Gingelom niet van start gaan met de wagen waarmee we reeds heel het seizoen rijden. De Fiesta zal tegen volgend seizoen terug opgebouwd worden. Voor de Rally van Zuid-Limburg kregen we van TeamFloral het voorstel om hun Fiesta R2T te rijden.”

Stannic_animatie
KAMV

Zoals steeds komt Jelle Vermeire gemotiveerd aan de start. En met het voorspelde weer ziet hij het helemaal zitten.

“De Rally van Zuid-Limburg werd aan ons programma toegevoegd na de zwangerschap van mijn vrouw. Michelle rijdt namelijk ook heel graag en zodoende kan ze dit seizoen enkele wedstrijden afwerken. Natuurlijk starten we niet om alleen maar de deelnemerslijst te vullen. Onze ambitie is om onze klasse te winnen. Met het voorspelde vettige weer, dat ons wel ligt, hopen we op een mooie plaats in de top 10. Dit moet zeker mogelijk zijn met dit weer wanneer we zelf geen fouten maken.”

Verder laat Jelle Vermeire alvast weten dat hij ook van de partij zal zijn in de 6 Uren van Kortrijk. Meer hierover later.

VAS
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X