Jelle Vermeire aan het werk in de Hemicuda Rally waar Michelle dit seizoen voor het eerst plaats nam in het cozitje

Tot nu toe staat de teller voor dit seizoen op een tiental wedstrijden voor Jelle Vermeire. Wedstrijden in het Junior BRC aangevuld met enkele VAS-wedstrijden. Omwille van gezinsuitbreiding nam zijn vaste copilote en tevens echtgenote Michelle Demeestere slechts 1x plaats in het co-zitje. Michelle heeft de rallymicrobe echter nog niet verloren en zal Jelle navigeren in zijn twee laatste wedstrijden van dit seizoen.

Normaal zien we het duo aan het werk met de Renties Ford Fiesta R2T. In Zuid-Limburg zullen ze echter aantreden met de Fiesta R2T van TeamFloral.

“Door een vrij zware sortie in de Condroz Rally is de Renties Ford Fiesta R2T even buiten strijd,” vertelt Jelle. “Hierdoor kunnen we in Gingelom niet van start gaan met de wagen waarmee we reeds heel het seizoen rijden. De Fiesta zal tegen volgend seizoen terug opgebouwd worden. Voor de Rally van Zuid-Limburg kregen we van TeamFloral het voorstel om hun Fiesta R2T te rijden.”

RallyTime animated
RT2

Zoals steeds komt Jelle Vermeire gemotiveerd aan de start. En met het voorspelde weer ziet hij het helemaal zitten.

“De Rally van Zuid-Limburg werd aan ons programma toegevoegd na de zwangerschap van mijn vrouw. Michelle rijdt namelijk ook heel graag en zodoende kan ze dit seizoen enkele wedstrijden afwerken. Natuurlijk starten we niet om alleen maar de deelnemerslijst te vullen. Onze ambitie is om onze klasse te winnen. Met het voorspelde vettige weer, dat ons wel ligt, hopen we op een mooie plaats in de top 10. Dit moet zeker mogelijk zijn met dit weer wanneer we zelf geen fouten maken.”

Verder laat Jelle Vermeire alvast weten dat hij ook van de partij zal zijn in de 6 Uren van Kortrijk. Meer hierover later.

VAS
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X