Jelle Vermeire aan het werk in de Hemicuda Rally waar Michelle dit seizoen voor het eerst plaats nam in het cozitje

Tot nu toe staat de teller voor dit seizoen op een tiental wedstrijden voor Jelle Vermeire. Wedstrijden in het Junior BRC aangevuld met enkele VAS-wedstrijden. Omwille van gezinsuitbreiding nam zijn vaste copilote en tevens echtgenote Michelle Demeestere slechts 1x plaats in het co-zitje. Michelle heeft de rallymicrobe echter nog niet verloren en zal Jelle navigeren in zijn twee laatste wedstrijden van dit seizoen.

Normaal zien we het duo aan het werk met de Renties Ford Fiesta R2T. In Zuid-Limburg zullen ze echter aantreden met de Fiesta R2T van TeamFloral.

“Door een vrij zware sortie in de Condroz Rally is de Renties Ford Fiesta R2T even buiten strijd,” vertelt Jelle. “Hierdoor kunnen we in Gingelom niet van start gaan met de wagen waarmee we reeds heel het seizoen rijden. De Fiesta zal tegen volgend seizoen terug opgebouwd worden. Voor de Rally van Zuid-Limburg kregen we van TeamFloral het voorstel om hun Fiesta R2T te rijden.”

BRC
RT1

Zoals steeds komt Jelle Vermeire gemotiveerd aan de start. En met het voorspelde weer ziet hij het helemaal zitten.

“De Rally van Zuid-Limburg werd aan ons programma toegevoegd na de zwangerschap van mijn vrouw. Michelle rijdt namelijk ook heel graag en zodoende kan ze dit seizoen enkele wedstrijden afwerken. Natuurlijk starten we niet om alleen maar de deelnemerslijst te vullen. Onze ambitie is om onze klasse te winnen. Met het voorspelde vettige weer, dat ons wel ligt, hopen we op een mooie plaats in de top 10. Dit moet zeker mogelijk zijn met dit weer wanneer we zelf geen fouten maken.”

Verder laat Jelle Vermeire alvast weten dat hij ook van de partij zal zijn in de 6 Uren van Kortrijk. Meer hierover later.

BRC
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X