Cravillon aan het werk met de Clio in de CLio 2 Rally Challenge

Het zag er even anders uit na de opgave in de JMC Rallye Hautes Fagnes. Maar de vertwijfeling van toen heeft opnieuw plaats gemaakt voor enthousiasme. Laurent Cravillion rijdt dit jaar zijn vijfde opeenvolgende Rallye du Condroz. Niet met de ondertussen vertrouwde Renault Clio, wel met een Peugeot 208 R2.

“Na de JMC Rallye Hautes Fagnes leek het erop dat ons seizoen voorbij was,” begint Laurent. “De teleurstelling was groot na onze opgave. Mijn ambitie om onze vijfde opeenvolgende Condroz te rijden, was toen ver weg. Vooraleer nog een rally te rijden, moest onze Clio betrouwbaarder worden. De meningen over hoe dit moest gebeuren, waren verdeeld. Daarom gaf ik mezelf wat tijd om te beslissen hoe het verder moest.”

Ondertussen is er blijkbaar veel gebeurd. Je komt wel degelijk aan de start van de Rallye du Condroz.

RT1
Stannic_animatie

“Inderdaad. Ik heb me ingeschreven voor de Condroz. Niet met de Renault Clio waarmee ik de laatste edities reed. Wel met de Peugeot 208 R2 van Steve Fernandes,” klinkt het enthousiast. “Eric De Bolle zal plaatsnemen in het rechterzitje. We gaan proberen om er maximaal van te genieten. Aankomen is de boodschap en als het kan enkele goede tijden neerzetten. Maar natuurlijk moeten we eerst de wagen leren kennen. We zullen wel zien. Een ding is zeker, het plezier primeert.”

“Ik dank hierbij Steve Fernandes voor het voorstel. MGC menuiserie et l’aménagement voor hun steun. Zonder hen was dit onmogelijk,” besluit Laurent.

BRC
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X