Sezoensrally 2016 – DMACK banden Patrick Snijers

Sinds zijn eerste deelname aan een manche van het wereldkampioenschap rally in 2011 heeft DMACK zich een uitstekende reputatie in de rallysport weten op te bouwen. De Britse bandenfabrikant leverde steeds beter presterende producten af, en kan zich nu zelfs in de strijd om de overwinning mengen, zoals Ott Tänak en Elfyn Evans de afgelopen seizoenen wisten te bewijzen. Of het nu op asfalt dan wel onverhard is, overal zijn de DMACK banden competitief, en blijven ze een financieel haalbaardere kaart dan de banden van de concurrentie.

Ook in België laten de DMACK banden steeds meer van zich spreken. Onder impuls van Renaud Jamoul, die nauw samenwerkt met het merk, wist de Britse bandenfabrikant zich een plaatsje in het Belgian Rally Championship te veroveren. Bij de meest recente East Belgian Rally droegen Cédric Cherain (podium) en Cédric De Cecco (zevende) met trots de DMACK kleuren en konden ze de kwaliteiten van hun banden ten zeerste appreciëren.

Nu de prestigieuze Condrozrally voor de deur staat wil DMACK zijn klanten en toekomstige klanten een exclusief evenement aanbieden: de DMACK Day. Op dinsdag 31 oktober wordt een voormalige chronorit van het Belgisch rallykampioenschap gebruikt om rijders die al DMACK banden gebruiken toe te laten hun wagen af te stellen in functie van de Condroz, maar ook om ze enkele tips mee te geven die hen het functioneren van de rubbers “made in the UK” beter zullen doen begrijpen. Nieuwe rijders kunnen eveneens aan deze dag deelnemen en het DMACK gamma leren kennen. “Een gamma dat dankzij de alertheid van DMACK voor de Condroz een nieuwe regenband zal inhouden”, stelt een verheugde Renaud Jamoul. “We hebben immers onze lessen getrokken uit de East Belgian Rally en DMACK heeft speciaal voor de Condroz een nieuwe band ontwikkeld, met extrazacht rubber.”

63ste OVV
RT1

Concreet zullen er op dinsdag 31 oktober een tiental plaatsen beschikbaar zijn, net zoals er uiteraard ook een DMACK vrachtwagen en montagebank aanwezig zullen zijn.  “Zij die ons gamma willen testen – beschikbaar in 15, 16 en 18 duims – kunnen nieuwe banden kopen, maar er zullen ook gebruikte banden aanwezig zijn, om zo ons gamma tegen een lagere prijs te leren kennen”, stelt Renaud Jamoul. “Voor iedereen die deelneemt aan de DMACK Day wordt dit een buitenkansje om in optimale omstandigheden deel te nemen aan een testdag aan de vooravond van de grote afspraak aan de oevers van de Maas.”

Voor alle vragen en informatie over DMACK en de DMACK Day van dinsdag 31 oktober kan u Renaud Jamoul contacteren via het adres info@dmack.be. Inschrijven kan tot zaterdag 28 oktober. En nadien: afspraak in Hoei, tijdens het eerste weekend van november!

RT2
KAMV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X