Het is een wagen die het brede publiek blijft aanspreken, de Mini Cooper van Guino Kenis. Vele rallyfans zullen het dan ook betreuren dat de BMW garagehouder uit Turnhout verstek laat gaan voor de Condroz.

Om de Condroz te rijden, moet je de nodige tijd kunnen vrijmaken. En net daar wrong het schoentje bij Guino Kenis. Binnen een drietal weken staat immers ook de RAC Rally op het programma. Een wedstrijd waar hij graag met een BMW M3 E30 wil starten.

BRC
RT2

“Omdat de BMW M3 nog in volle opbouw is, is beide rally’s rijden geen optie,” vertelt Guino. “We hebben de beslissing genomen om van start te gaan in de RAC Rally. De focus zal dan ook liggen op de opbouw van de M3”.

RallyTime animated
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X