De rally’s volgen elkaar snel op voor Wouter Muylle. Vorig weekend was hij nog present in de East Belgium Rally. Een rally die hij niet snel zal vergeten. Dit weekend zakt hij met zijn Safety EVO af naar Koekelare. Daar wacht hem zijn volgende opdracht in de Hemicuda Rally.

“Je kan gerust stellen dat deze editie van de East Belgian Rally een van de moeilijkste rally’s is die ik ooit al gereden heb,” gaat de zaakvoerder van carrosserie Muylle van start. “In het begin van wedstrijd hadden we te maken met zware regenval. Daarna werden de wegen erg vettig, zeker in de coupures. En dan viel de duisternis en kwam er op de koop toe mist opzetten. Ik ben dan ook best tevreden dat we de EVO zonder kleerscheuren aan de finish brachten.”

“Ook over de toeschouwers kunnen we zeer tevreden zijn. Alles verliep prima waardoor we op het gebied van de veiligheid een rustige rally beleefden. Een rally waarin we weer erg veel plezier gemaakt hebben met het ED Rallyteam. En het mag gezegd worden, Eric D’hoop heeft er weer voor gezorgd dat we niets tekort kwamen.”

VAS
RT1

“Veel tijd om na te genieten is er niet, onze volgende opdracht komt er dit weekend reeds aan. In de Hemicuda Rally neemt Jan Seynaeve opnieuw plaats in het rechterzitje. Het is de derde maal dat we daar rijden. Op de persvoorstelling wist men te vertellen dat KP Kortemark grotendeels vernieuwd is. Deze KP is nu bijna 15 km lang. Ik ben benieuwd naar de hertekenende parkoers. Hou het veilig en geniet van een mooie Hemicuda Rally,” aldus Wouter.

RT1
KAMV
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X