De rally’s volgen elkaar snel op voor Wouter Muylle. Vorig weekend was hij nog present in de East Belgium Rally. Een rally die hij niet snel zal vergeten. Dit weekend zakt hij met zijn Safety EVO af naar Koekelare. Daar wacht hem zijn volgende opdracht in de Hemicuda Rally.

“Je kan gerust stellen dat deze editie van de East Belgian Rally een van de moeilijkste rally’s is die ik ooit al gereden heb,” gaat de zaakvoerder van carrosserie Muylle van start. “In het begin van wedstrijd hadden we te maken met zware regenval. Daarna werden de wegen erg vettig, zeker in de coupures. En dan viel de duisternis en kwam er op de koop toe mist opzetten. Ik ben dan ook best tevreden dat we de EVO zonder kleerscheuren aan de finish brachten.”

“Ook over de toeschouwers kunnen we zeer tevreden zijn. Alles verliep prima waardoor we op het gebied van de veiligheid een rustige rally beleefden. Een rally waarin we weer erg veel plezier gemaakt hebben met het ED Rallyteam. En het mag gezegd worden, Eric D’hoop heeft er weer voor gezorgd dat we niets tekort kwamen.”

RT2
KAMV

“Veel tijd om na te genieten is er niet, onze volgende opdracht komt er dit weekend reeds aan. In de Hemicuda Rally neemt Jan Seynaeve opnieuw plaats in het rechterzitje. Het is de derde maal dat we daar rijden. Op de persvoorstelling wist men te vertellen dat KP Kortemark grotendeels vernieuwd is. Deze KP is nu bijna 15 km lang. Ik ben benieuwd naar de hertekenende parkoers. Hou het veilig en geniet van een mooie Hemicuda Rally,” aldus Wouter.

RT1
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X