De rally’s volgen elkaar snel op voor Wouter Muylle. Vorig weekend was hij nog present in de East Belgium Rally. Een rally die hij niet snel zal vergeten. Dit weekend zakt hij met zijn Safety EVO af naar Koekelare. Daar wacht hem zijn volgende opdracht in de Hemicuda Rally.

“Je kan gerust stellen dat deze editie van de East Belgian Rally een van de moeilijkste rally’s is die ik ooit al gereden heb,” gaat de zaakvoerder van carrosserie Muylle van start. “In het begin van wedstrijd hadden we te maken met zware regenval. Daarna werden de wegen erg vettig, zeker in de coupures. En dan viel de duisternis en kwam er op de koop toe mist opzetten. Ik ben dan ook best tevreden dat we de EVO zonder kleerscheuren aan de finish brachten.”

“Ook over de toeschouwers kunnen we zeer tevreden zijn. Alles verliep prima waardoor we op het gebied van de veiligheid een rustige rally beleefden. Een rally waarin we weer erg veel plezier gemaakt hebben met het ED Rallyteam. En het mag gezegd worden, Eric D’hoop heeft er weer voor gezorgd dat we niets tekort kwamen.”

RallyTime animated
KAMV

“Veel tijd om na te genieten is er niet, onze volgende opdracht komt er dit weekend reeds aan. In de Hemicuda Rally neemt Jan Seynaeve opnieuw plaats in het rechterzitje. Het is de derde maal dat we daar rijden. Op de persvoorstelling wist men te vertellen dat KP Kortemark grotendeels vernieuwd is. Deze KP is nu bijna 15 km lang. Ik ben benieuwd naar de hertekenende parkoers. Hou het veilig en geniet van een mooie Hemicuda Rally,” aldus Wouter.

Stannic
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X