De rally’s volgen elkaar snel op voor Wouter Muylle. Vorig weekend was hij nog present in de East Belgium Rally. Een rally die hij niet snel zal vergeten. Dit weekend zakt hij met zijn Safety EVO af naar Koekelare. Daar wacht hem zijn volgende opdracht in de Hemicuda Rally.

“Je kan gerust stellen dat deze editie van de East Belgian Rally een van de moeilijkste rally’s is die ik ooit al gereden heb,” gaat de zaakvoerder van carrosserie Muylle van start. “In het begin van wedstrijd hadden we te maken met zware regenval. Daarna werden de wegen erg vettig, zeker in de coupures. En dan viel de duisternis en kwam er op de koop toe mist opzetten. Ik ben dan ook best tevreden dat we de EVO zonder kleerscheuren aan de finish brachten.”

“Ook over de toeschouwers kunnen we zeer tevreden zijn. Alles verliep prima waardoor we op het gebied van de veiligheid een rustige rally beleefden. Een rally waarin we weer erg veel plezier gemaakt hebben met het ED Rallyteam. En het mag gezegd worden, Eric D’hoop heeft er weer voor gezorgd dat we niets tekort kwamen.”

63ste OVV
Stannic_animatie

“Veel tijd om na te genieten is er niet, onze volgende opdracht komt er dit weekend reeds aan. In de Hemicuda Rally neemt Jan Seynaeve opnieuw plaats in het rechterzitje. Het is de derde maal dat we daar rijden. Op de persvoorstelling wist men te vertellen dat KP Kortemark grotendeels vernieuwd is. Deze KP is nu bijna 15 km lang. Ik ben benieuwd naar de hertekenende parkoers. Hou het veilig en geniet van een mooie Hemicuda Rally,” aldus Wouter.

KAMV
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X