“7 jaar geleden ben ik in divisie 1A begonnen met een Peugeot 106,” vertelt Gauthier Cnockaert. “Eerst met een 1600cc, later met een GTI. Na 7 jaar vond ik de tijd rijp om te veranderen en heb ik de 106 verkocht.”

“Na het vergelijken van prijs/kwaliteit kwam ik uit bij een Renault Clio RS. De wagen werd nieuw opgebouwd, nog dit jaar, met de hulp van enkele vrienden. Op de foto staat de wagen nog in de originele uitvoering, nog van vóór de opbouw. Volgende week gaat de wagen naar Insight Graphics te Komen, waar Kevin Tanghe de nieuwe livery zal aanbrengen.”

“Ik rij met een zeer beperkt budget, omdat sponsors moeilijk te vinden zijn. Door voor de Clio RS te kiezen kan ik alsnog met een 2.0 rijden. Mede door het beperkte budget zal ik slechts 3 à 4 wedstrijden per jaar kunnen rijden. Voor het plezier, als het ware. Hierdoor kan ik me jammer genoeg niet engageren in de Clio 2 Rally Challenge.”

BRC
RallyTime animated

“Volgende wedstrijd voor mij is de Rally van Doornik, op 8 oktober. Indien mogelijk zou ik me ook graag inschrijven voor de 6uren van Kortrijk. Tot slot wil ik mijn vrienden bedanken die me hielpen bij de opbouw en Janot Vangeenberghe die me de gelegenheid gaf dit artikel op rally-time.be te publiceren.”

KAMV
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X