“7 jaar geleden ben ik in divisie 1A begonnen met een Peugeot 106,” vertelt Gauthier Cnockaert. “Eerst met een 1600cc, later met een GTI. Na 7 jaar vond ik de tijd rijp om te veranderen en heb ik de 106 verkocht.”

“Na het vergelijken van prijs/kwaliteit kwam ik uit bij een Renault Clio RS. De wagen werd nieuw opgebouwd, nog dit jaar, met de hulp van enkele vrienden. Op de foto staat de wagen nog in de originele uitvoering, nog van vóór de opbouw. Volgende week gaat de wagen naar Insight Graphics te Komen, waar Kevin Tanghe de nieuwe livery zal aanbrengen.”

“Ik rij met een zeer beperkt budget, omdat sponsors moeilijk te vinden zijn. Door voor de Clio RS te kiezen kan ik alsnog met een 2.0 rijden. Mede door het beperkte budget zal ik slechts 3 à 4 wedstrijden per jaar kunnen rijden. Voor het plezier, als het ware. Hierdoor kan ik me jammer genoeg niet engageren in de Clio 2 Rally Challenge.”

KAMV
RallyTime animated

“Volgende wedstrijd voor mij is de Rally van Doornik, op 8 oktober. Indien mogelijk zou ik me ook graag inschrijven voor de 6uren van Kortrijk. Tot slot wil ik mijn vrienden bedanken die me hielpen bij de opbouw en Janot Vangeenberghe die me de gelegenheid gaf dit artikel op rally-time.be te publiceren.”

RT2
RallyTime animated
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X