Gedurende enkele jaren was hij een vaste waarde in het VAS-rallykampioenschap. Met zijn Renault Clio was Nico Denys een te duchten tegenstander in de divisie 1-2. De laatste tijd zagen we hem echter niet veel meer aan de start. Stilgezeten heeft Nico echter niet en we kunnen jullie dan ook aankondigen dat hij vanaf de AAROVA Rallysprint opnieuw van de partij is… met een nieuwe Renault Clio.

Toen we in het begin van 2017 naar zijn plannen informeerden, liet Nico Denys ons weten gestart te zijn met de opbouw van een nieuwe Renault Clio 3 gr A.

“Het was oorspronkelijk de bedoeling om vroeger te starten met deze wagen,” vertelt Nico Denys. “De Renault Clio 3 heb ik samen met de hulp van mijn zonen volledig nieuw opgebouwd. Er was echter meer werk aan dan verwacht waardoor we er nu pas voor het eerst mee aan de start staan.”

KAMV
RT2

“Alles in de AAROVA Rallyspint zal een beetje nieuw zijn. Zo gaat bijvoorbeeld ook mijn zoon mee als co-piloot. Het is dan ook onze ambitie om de rally uit te rijden, om de wagen te leren kennen. Ergens ben ik wel benieuwd waar we staan en stilletjes gaan we toch al eens kijken waar of we veel moeten laten liggen ten opzichte van de toppers in de klasse,” besluit Nico Denys.

Na de AAROVA Rallysprint probeert het team dit jaar nog te starten in de Hemicuda Rally en de 6 Uren van Kortrijk.

De wagen zelf zal pas vrijdagavond beletterd zijn… dankzij deze tekeningen krijg je echter al een goed beeld van deze prachtige bolide…

RT1
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X