Afgelopen weekend stond de TBR Rallysprint op het programma. Het parkoers was voor een groot stuk nieuw en werd gekenmerkt door een aantal zeer gladde stroken. Met het ritme opgedaan in Ieper konden we meteen met een goed tempo vertrekken. Onze proef was niet perfect maar tot onze tevredenheid konden we meteen openen met een 4de tijd algemeen tussen al het 4×4 geweld!

Ook de tweede en derde ronde konden we bevestigen met telkens de 4de tijd. De laatste ronde moesten we helaas de strijd staken met een breuk aan de ophanging maar we onthouden vooral dat we de gemaakte progressie konden bevestigen door ons in de kopgroep te nestelen. De ophanging blijkt momenteel nog de zwakke schakel om het hoge tempo aan te kunnen maar we zijn ervan overtuigd tegen de Rally van Staden de nodige aanpassingen te kunnen doen!

RallyTime animated
BRC
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X