Afgelopen weekend stond de TBR Rallysprint op het programma. Het parkoers was voor een groot stuk nieuw en werd gekenmerkt door een aantal zeer gladde stroken. Met het ritme opgedaan in Ieper konden we meteen met een goed tempo vertrekken. Onze proef was niet perfect maar tot onze tevredenheid konden we meteen openen met een 4de tijd algemeen tussen al het 4×4 geweld!

Ook de tweede en derde ronde konden we bevestigen met telkens de 4de tijd. De laatste ronde moesten we helaas de strijd staken met een breuk aan de ophanging maar we onthouden vooral dat we de gemaakte progressie konden bevestigen door ons in de kopgroep te nestelen. De ophanging blijkt momenteel nog de zwakke schakel om het hoge tempo aan te kunnen maar we zijn ervan overtuigd tegen de Rally van Staden de nodige aanpassingen te kunnen doen!

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X