“Eindelijk maken we eens de stap naar een rally van een niveau hoger. Niet dat we ons niet amuseren in de VAS wedstrijden hé. Maar het is toch iets speciaals om ingeschreven te zijn voor Ypres. Als die-hard rallyfan was ik altijd al van woensdag op pad, vanaf de shakedown van de historics tot het podium op zaterdagavond in de late uurtjes. Nu zelf eens deelnemen en straks over het podium rijden op de markt van de kattestad doet het toch kriebelen,” bekent Jonas.

“Qua doelstellingen moeten we eerlijk zijn. Dwars gaan, ons vooral amuseren en aan de finish staan is het mooiste cadeau dat we het ganse team kunnen schenken. Als we ondertussen nog wat mooie tijden kunnen neerzetten zou dit een kers op de taart zijn.”

“Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de wagen waarbij onder andere nog het FIA blussysteem moest geïnstalleerd worden en alles wordt nog eens nagekeken en dubbel gecheckt,” glundert piloot Dries. “We zijn er klaar voor en zijn nu al vré content dat we erbij zijn.”

RallyTime animated
BRC

Dit was natuurlijk enkel mogelijk met de hulp van het team maar vooral dankzij de vele sponsors die een extraatje deden.

Onze uitzonderlijk dank gaat dan natuurlijk ook naar hen: Carrosserie Mouton, Vercaigne sanitair, Electro Samy, Electro Frimout, Colpaert Kristof, ACAvzw, en Comtex.

“Het belooft prachtig weer te worden, dus iedereen meer dan welkom langs het parcours of op de schitterende servicelocatie in het centrum van Ieper,” besluiten Dries een Jonas.

RallyTime animated
RT2
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X