“Eindelijk maken we eens de stap naar een rally van een niveau hoger. Niet dat we ons niet amuseren in de VAS wedstrijden hé. Maar het is toch iets speciaals om ingeschreven te zijn voor Ypres. Als die-hard rallyfan was ik altijd al van woensdag op pad, vanaf de shakedown van de historics tot het podium op zaterdagavond in de late uurtjes. Nu zelf eens deelnemen en straks over het podium rijden op de markt van de kattestad doet het toch kriebelen,” bekent Jonas.

“Qua doelstellingen moeten we eerlijk zijn. Dwars gaan, ons vooral amuseren en aan de finish staan is het mooiste cadeau dat we het ganse team kunnen schenken. Als we ondertussen nog wat mooie tijden kunnen neerzetten zou dit een kers op de taart zijn.”

“Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de wagen waarbij onder andere nog het FIA blussysteem moest geïnstalleerd worden en alles wordt nog eens nagekeken en dubbel gecheckt,” glundert piloot Dries. “We zijn er klaar voor en zijn nu al vré content dat we erbij zijn.”

VAS
KAMV

Dit was natuurlijk enkel mogelijk met de hulp van het team maar vooral dankzij de vele sponsors die een extraatje deden.

Onze uitzonderlijk dank gaat dan natuurlijk ook naar hen: Carrosserie Mouton, Vercaigne sanitair, Electro Samy, Electro Frimout, Colpaert Kristof, ACAvzw, en Comtex.

“Het belooft prachtig weer te worden, dus iedereen meer dan welkom langs het parcours of op de schitterende servicelocatie in het centrum van Ieper,” besluiten Dries een Jonas.

RT2
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X