“Eindelijk maken we eens de stap naar een rally van een niveau hoger. Niet dat we ons niet amuseren in de VAS wedstrijden hé. Maar het is toch iets speciaals om ingeschreven te zijn voor Ypres. Als die-hard rallyfan was ik altijd al van woensdag op pad, vanaf de shakedown van de historics tot het podium op zaterdagavond in de late uurtjes. Nu zelf eens deelnemen en straks over het podium rijden op de markt van de kattestad doet het toch kriebelen,” bekent Jonas.

“Qua doelstellingen moeten we eerlijk zijn. Dwars gaan, ons vooral amuseren en aan de finish staan is het mooiste cadeau dat we het ganse team kunnen schenken. Als we ondertussen nog wat mooie tijden kunnen neerzetten zou dit een kers op de taart zijn.”

Stannic
VAS

“Er wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de wagen waarbij onder andere nog het FIA blussysteem moest geïnstalleerd worden en alles wordt nog eens nagekeken en dubbel gecheckt,” glundert piloot Dries. “We zijn er klaar voor en zijn nu al vré content dat we erbij zijn.”

Dit was natuurlijk enkel mogelijk met de hulp van het team maar vooral dankzij de vele sponsors die een extraatje deden.

Onze uitzonderlijk dank gaat dan natuurlijk ook naar hen: Carrosserie Mouton, Vercaigne sanitair, Electro Samy, Electro Frimout, Colpaert Kristof, ACAvzw, en Comtex.

“Het belooft prachtig weer te worden, dus iedereen meer dan welkom langs het parcours of op de schitterende servicelocatie in het centrum van Ieper,” besluiten Dries een Jonas.

RT1
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X