RV-Sezoens-297

Zaterdag is Stefaan Prinzie een van de smaakmakers bij de historics. De Rally van Wervik stond nochtans niet op het programma. Maar om de wagen verder te verfijnen met het oog op Ieper komt hij er toch aan de start. Niet Sharon Vermeulen zal de nota’s lezen, maar wel Paul Puype. Hierbij een woordje uitleg van Paul.

“We staan zaterdag aan de start met Stefaan Prinzie,” start Paul. “Het was niet de bedoeling dat Stefaan zou rijden in Wervik, maar hij was niet volledig tevreden met de afstelling van de Ascona in de Sezoensrally. Daarom wil hij Wervik gebruiken om de Ascona klaar te zetten voor Ieper.”

“Doordat het zeer druk is voor het ogenblik in hun zaak ‘Stesha’ kan Sharon niet mee als copilote. Daarom vervang ik haar. Ik ken Stefaan eigenlijk al zeer lang. Op de eerste plaats verwacht ik zaterdag mij te amuseren. En natuurlijk bepaalde zaken op te steken van iemand die toch al wat jaren actief is in de rallywereld. Daarnaast zal het natuurlijk ook leuk zijn om in die prachtige Ascona eens een rally te rijden,” besluit Paul

RallyTime animated
RT2

RT2
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X