RV-Sezoens-297

Zaterdag is Stefaan Prinzie een van de smaakmakers bij de historics. De Rally van Wervik stond nochtans niet op het programma. Maar om de wagen verder te verfijnen met het oog op Ieper komt hij er toch aan de start. Niet Sharon Vermeulen zal de nota’s lezen, maar wel Paul Puype. Hierbij een woordje uitleg van Paul.

“We staan zaterdag aan de start met Stefaan Prinzie,” start Paul. “Het was niet de bedoeling dat Stefaan zou rijden in Wervik, maar hij was niet volledig tevreden met de afstelling van de Ascona in de Sezoensrally. Daarom wil hij Wervik gebruiken om de Ascona klaar te zetten voor Ieper.”

“Doordat het zeer druk is voor het ogenblik in hun zaak ‘Stesha’ kan Sharon niet mee als copilote. Daarom vervang ik haar. Ik ken Stefaan eigenlijk al zeer lang. Op de eerste plaats verwacht ik zaterdag mij te amuseren. En natuurlijk bepaalde zaken op te steken van iemand die toch al wat jaren actief is in de rallywereld. Daarnaast zal het natuurlijk ook leuk zijn om in die prachtige Ascona eens een rally te rijden,” besluit Paul

Stannic_animatie
RT1

RallyTime animated
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X