TAC-2017-RV-484

“De TAC rally was voor ons de eerste nationale wedstrijd met de nieuwe Porsche 911,” vertelt Patrick Mylleville. “Onze Porsche was perfect afgesteld na de shakedown die we op woensdag reden. We wisten vooraf dat het voor ons niet haalbaar zou zijn om in de top 5 te eindigen. Het tijdperk van de Porsche is voorbij sinds de young timers hun intrede deden.”

“Na de eerste ronde werd ons gevoel bevestigd. We konden amper aanspraak maken op een elfde plaats. Aan de afstelling van de Porsche lag het alvast niet. Deze was perfect maar toch konden we niet volgen. In de tweede ronde was alles naar behoren en konden we afsluiten op een tiende plaats. Op het lange rechte stuk op KP 9 viel de motor plots stil en moesten we de handdoek gooien. De motor was, vermoedelijk door een ontstekingsprobleem, niet meer aan de praat te krijgen,” aldus Patrick.

RallyTime animated
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X