TAC-2017-RV-484

“De TAC rally was voor ons de eerste nationale wedstrijd met de nieuwe Porsche 911,” vertelt Patrick Mylleville. “Onze Porsche was perfect afgesteld na de shakedown die we op woensdag reden. We wisten vooraf dat het voor ons niet haalbaar zou zijn om in de top 5 te eindigen. Het tijdperk van de Porsche is voorbij sinds de young timers hun intrede deden.”

“Na de eerste ronde werd ons gevoel bevestigd. We konden amper aanspraak maken op een elfde plaats. Aan de afstelling van de Porsche lag het alvast niet. Deze was perfect maar toch konden we niet volgen. In de tweede ronde was alles naar behoren en konden we afsluiten op een tiende plaats. Op het lange rechte stuk op KP 9 viel de motor plots stil en moesten we de handdoek gooien. De motor was, vermoedelijk door een ontstekingsprobleem, niet meer aan de praat te krijgen,” aldus Patrick.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X