TAC-2017-RV-567

Voorzichtig van start gaan en zo opbouwen. Dat waren de plannen van Sacha Oosterlinck en Nick Verleye. Door een foutje op Schuiferskapelle konden deze plannen echter snel opgeborgen worden. En zodoende werd de TAC Rally een soort van testrally die met een goed gevoel afgesloten werd.

“We gingen van start met het gedacht voorzichtig te beginnen en zo op te bouwen,” vertelt Sacha. “Maar op Schuiferskapelle lieten we ons verrassen en schoven met de achterkant van de Ford Escort in de gracht. Het duurde een 20 minuten eer we verder konden. Op de volgende proef ging alles goed en draaiden we een goede tijd. Op KP Oosthoek reden we lek en verloren nog eens 4 minuten.”

“Het klassement was toch al weg en we hebben dan wat dingen geprobeerd en de rally uitgereden, we zijn gefinisht met een goed gevoel en iedereen zéér tevreden. Dank aan mijn co die het steeds super doet en mij een goed gevoel heeft in de wagen, Nick Verleye, mijn vriendin Evelyn, de sponsors westspa, 2sign, verhuizingen en liften deceuninck, ftcwheels, homet, timmerwerk vancoillie, Mmotorhomes, garage velghe, debels trading, dieliemotors, schrijnwerk kurt olivier, dj carlo de roo, DR historic automotive en onze supporters. Op naar de ORC rally,” besluit Sascha.

RT2
RT1

RT2
RT1
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X