TAC-2017-RV-567

Voorzichtig van start gaan en zo opbouwen. Dat waren de plannen van Sacha Oosterlinck en Nick Verleye. Door een foutje op Schuiferskapelle konden deze plannen echter snel opgeborgen worden. En zodoende werd de TAC Rally een soort van testrally die met een goed gevoel afgesloten werd.

“We gingen van start met het gedacht voorzichtig te beginnen en zo op te bouwen,” vertelt Sacha. “Maar op Schuiferskapelle lieten we ons verrassen en schoven met de achterkant van de Ford Escort in de gracht. Het duurde een 20 minuten eer we verder konden. Op de volgende proef ging alles goed en draaiden we een goede tijd. Op KP Oosthoek reden we lek en verloren nog eens 4 minuten.”

“Het klassement was toch al weg en we hebben dan wat dingen geprobeerd en de rally uitgereden, we zijn gefinisht met een goed gevoel en iedereen zéér tevreden. Dank aan mijn co die het steeds super doet en mij een goed gevoel heeft in de wagen, Nick Verleye, mijn vriendin Evelyn, de sponsors westspa, 2sign, verhuizingen en liften deceuninck, ftcwheels, homet, timmerwerk vancoillie, Mmotorhomes, garage velghe, debels trading, dieliemotors, schrijnwerk kurt olivier, dj carlo de roo, DR historic automotive en onze supporters. Op naar de ORC rally,” besluit Sascha.

KAMV
VAS

BRC
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X