TAC-2017-RV-567

Voorzichtig van start gaan en zo opbouwen. Dat waren de plannen van Sacha Oosterlinck en Nick Verleye. Door een foutje op Schuiferskapelle konden deze plannen echter snel opgeborgen worden. En zodoende werd de TAC Rally een soort van testrally die met een goed gevoel afgesloten werd.

“We gingen van start met het gedacht voorzichtig te beginnen en zo op te bouwen,” vertelt Sacha. “Maar op Schuiferskapelle lieten we ons verrassen en schoven met de achterkant van de Ford Escort in de gracht. Het duurde een 20 minuten eer we verder konden. Op de volgende proef ging alles goed en draaiden we een goede tijd. Op KP Oosthoek reden we lek en verloren nog eens 4 minuten.”

“Het klassement was toch al weg en we hebben dan wat dingen geprobeerd en de rally uitgereden, we zijn gefinisht met een goed gevoel en iedereen zéér tevreden. Dank aan mijn co die het steeds super doet en mij een goed gevoel heeft in de wagen, Nick Verleye, mijn vriendin Evelyn, de sponsors westspa, 2sign, verhuizingen en liften deceuninck, ftcwheels, homet, timmerwerk vancoillie, Mmotorhomes, garage velghe, debels trading, dieliemotors, schrijnwerk kurt olivier, dj carlo de roo, DR historic automotive en onze supporters. Op naar de ORC rally,” besluit Sascha.

BRC
VAS

KAMV
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X