TAC-2017-RV-567

Voorzichtig van start gaan en zo opbouwen. Dat waren de plannen van Sacha Oosterlinck en Nick Verleye. Door een foutje op Schuiferskapelle konden deze plannen echter snel opgeborgen worden. En zodoende werd de TAC Rally een soort van testrally die met een goed gevoel afgesloten werd.

“We gingen van start met het gedacht voorzichtig te beginnen en zo op te bouwen,” vertelt Sacha. “Maar op Schuiferskapelle lieten we ons verrassen en schoven met de achterkant van de Ford Escort in de gracht. Het duurde een 20 minuten eer we verder konden. Op de volgende proef ging alles goed en draaiden we een goede tijd. Op KP Oosthoek reden we lek en verloren nog eens 4 minuten.”

“Het klassement was toch al weg en we hebben dan wat dingen geprobeerd en de rally uitgereden, we zijn gefinisht met een goed gevoel en iedereen zéér tevreden. Dank aan mijn co die het steeds super doet en mij een goed gevoel heeft in de wagen, Nick Verleye, mijn vriendin Evelyn, de sponsors westspa, 2sign, verhuizingen en liften deceuninck, ftcwheels, homet, timmerwerk vancoillie, Mmotorhomes, garage velghe, debels trading, dieliemotors, schrijnwerk kurt olivier, dj carlo de roo, DR historic automotive en onze supporters. Op naar de ORC rally,” besluit Sascha.

VAS
RT1

RallyTime animated
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X