Het moest een van de blikvangers worden in de Rallye des Ardennes, Jean-Pierre Van de Wauwer met een Peugeot 306 Maxi Kit Car. Problemen met de papieren van de wagen, die gehuurd moest worden in Frankrijk, gooien echter roet in het eten. Daarom zullen Jean-Pierre Van de Wauwer en Jean-Marie Vanderschueren niet aan de start verschijnen met de wagen waarmee ze twintig jaar geleden furore maakten.

Er werd naarstig naar een oplossing gezocht om de legendarische bemanning toch aan de start te brengen in Dinant. En dat is uiteindelijk ook gelukt. De Peugeot 306 Maxi Kit Car wordt vervangen door de Citroën DS3 R3 waarmee Bastien Rouard het schitterend deed in de eerste twee rondes van het Belgian Rally Championship. De DS3 heeft niet dezelfde uitstraling als de Peugeot 306 maar het belangrijkste is dat de fans Jean-Pierre aan het werk kunnen zien.

RT1
KAMV

BRC
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X