Het moest een van de blikvangers worden in de Rallye des Ardennes, Jean-Pierre Van de Wauwer met een Peugeot 306 Maxi Kit Car. Problemen met de papieren van de wagen, die gehuurd moest worden in Frankrijk, gooien echter roet in het eten. Daarom zullen Jean-Pierre Van de Wauwer en Jean-Marie Vanderschueren niet aan de start verschijnen met de wagen waarmee ze twintig jaar geleden furore maakten.

Er werd naarstig naar een oplossing gezocht om de legendarische bemanning toch aan de start te brengen in Dinant. En dat is uiteindelijk ook gelukt. De Peugeot 306 Maxi Kit Car wordt vervangen door de Citroën DS3 R3 waarmee Bastien Rouard het schitterend deed in de eerste twee rondes van het Belgian Rally Championship. De DS3 heeft niet dezelfde uitstraling als de Peugeot 306 maar het belangrijkste is dat de fans Jean-Pierre aan het werk kunnen zien.

RT2
RT1
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X