Het moest een van de blikvangers worden in de Rallye des Ardennes, Jean-Pierre Van de Wauwer met een Peugeot 306 Maxi Kit Car. Problemen met de papieren van de wagen, die gehuurd moest worden in Frankrijk, gooien echter roet in het eten. Daarom zullen Jean-Pierre Van de Wauwer en Jean-Marie Vanderschueren niet aan de start verschijnen met de wagen waarmee ze twintig jaar geleden furore maakten.

Er werd naarstig naar een oplossing gezocht om de legendarische bemanning toch aan de start te brengen in Dinant. En dat is uiteindelijk ook gelukt. De Peugeot 306 Maxi Kit Car wordt vervangen door de Citroën DS3 R3 waarmee Bastien Rouard het schitterend deed in de eerste twee rondes van het Belgian Rally Championship. De DS3 heeft niet dezelfde uitstraling als de Peugeot 306 maar het belangrijkste is dat de fans Jean-Pierre aan het werk kunnen zien.

VAS
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X