Spa-TVB-23

Het was even bang afwachten voor de fans van Melissa Debackere. Is de Skoda Fabia R5 tijdig hersteld na de sortie in de Spa Rally? Is er voldoende budget om te starten in Tielt? Op beide vragen kunnen we een positief antwoord geven. Sinds vandaag staan Melissa Debackere en Cindy Cokelaere op de voorlopige deelnemerslijst van de TAC Rally. En wie Melissa kent, weet dat ze zich niet inschrijft wanneer er een kans is dat ze niet kan starten. Met de Skoda Fabia R5 staan er nu 5 wagens uit deze categorie op de lijst. Eerder schreven Steve Bécaert (DS3 R5), Polle Geusens (Fiesta R5), Vincent Verschueren (Fabia R5) en Benoit Allard (Fabia R5) zich al in.

RallyTime animated
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X