Foto Peugeot Media

Deze avond is met de Spa Rally de tweede manche van het BRC van start gegaan. Kevin Abbring (Peugeot 208 T16) kondigde het vooraf aan. Hij wil schitteren in de Spa Rally. En schitteren is wat de Nederlander alvast deed in de eerste lus. Met twee besttijden plaatst hij Kris Princen (Skoda Fabia R5) op 23.6 seconden. Op plaats drie vinden we eerder verassend Chewon Lim (Hyundai i20 R5) op 37.1 seconden van de voorlopige leider Abbring. Vincent Verschueren volgt reeds op meer dan drie minuten. Het gevolg van een rondje teveel. Grootste slachtoffer van de eerste lus is Cedric De Cecco die in SS2 zijn Peugeot aan de kant moest zetten met een motorbreuk.

Bij de historics neem Stefaan Prinzie (Opel Ascona 400) de beste start. Net zoals Abbring bij de moderne wagens, was Prinzie de snelste op de twee eerste proeven bij de historics. Robin Maes (BMW M3) volgt op 14.4 seconden. Op drie vinden we Jean-Pierre Van de Wauwer (Porsche 911)

VAS
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X