Foto Peugeot Media

Deze avond is met de Spa Rally de tweede manche van het BRC van start gegaan. Kevin Abbring (Peugeot 208 T16) kondigde het vooraf aan. Hij wil schitteren in de Spa Rally. En schitteren is wat de Nederlander alvast deed in de eerste lus. Met twee besttijden plaatst hij Kris Princen (Skoda Fabia R5) op 23.6 seconden. Op plaats drie vinden we eerder verassend Chewon Lim (Hyundai i20 R5) op 37.1 seconden van de voorlopige leider Abbring. Vincent Verschueren volgt reeds op meer dan drie minuten. Het gevolg van een rondje teveel. Grootste slachtoffer van de eerste lus is Cedric De Cecco die in SS2 zijn Peugeot aan de kant moest zetten met een motorbreuk.

Bij de historics neem Stefaan Prinzie (Opel Ascona 400) de beste start. Net zoals Abbring bij de moderne wagens, was Prinzie de snelste op de twee eerste proeven bij de historics. Robin Maes (BMW M3) volgt op 14.4 seconden. Op drie vinden we Jean-Pierre Van de Wauwer (Porsche 911)

RT1
Stannic
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X