Het rallyseizoen 2016 eindigde voor Roeland Thijs, drijvende kracht achter GRT Motorsport, in de East Belgian Rally. De gehavende Opel Astra wordt momenteel heropgebouwd. Maar natuurlijk niet ten nadele van de andere GRT Motorsport leden. Bij elke wedstrijd zorgt Roeland er eerst voor dat deze wagens klaar staan… en als laatste wordt er gedacht aan de eigen wagen. Het belooft alweer een druk seizoen te worden voor GRT Motorsport.

“Wat een leuk weekendje East Belgium Rally moest worden, is iets minder leuk uitgedraaid. Op de tweede proef ging het mis… Op kiezel is de Astra beginnen schuiven en de bomen stonden net iets te kort langs de weg…”  Zo omschreef Roeland Thijs het einde van zijn seizoen 2016. Ondertussen is hij begonnen met de heropbouw van de Opel Astra. Als streefdatum heeft hij de Sezoensrally vooropgesteld.

Daarnaast zal het voor GRT Motorsport opnieuw een druk rallyseizoen worden. Nog niet alle leden hebben hun programma rond, maar hierbij alvast een overzicht van de wedstrijden die tot nu toe vastliggen:

VAS
RT2
Eddy Buntinx –
Elsy Huysmans –
Kris Mertens
Ralf Kerkhofs –
Ann Molemans
Davy Voortmans –
Kris Goossens
Simon Puype –
Paul Puype
Roeland Thijs
Rally van Haspengouw x x x
Rallysprint van Moorslede x x
TAC Rally x
Short Rally van de Monteberg x x
Sezoensrally x x x x x
ORC Canal Rally
Rally van Wervik x
TBR Rallysprint x
Rally van Staden
Short Rally van Kasterlee x x x x x
Omloop van Vlaanderen x
Aarova Rallysprint x
East Belgian Rally x x x
Hemicuda Rally x
Rally van Zuid-Limburg x x x x x
6 Uren van Kortrijk x

 

Daarnaast zal GRT Motorsport ook regelmatig aan het werk zijn in de regularity waar onder andere Leclere Guy-Leclere Kevin, Lenaerts Jochen-Jansen Peter, Pierco Pascal-Pierco Geert en Thijs Luc zullen deelnemen…

VAS
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X