Met ambitie begonnen Mitch Van Oplynes en co Benny Aeck aan het voorbije seizoen. Maar het seizoen verliep niet helemaal naar wens. Om deze reden en omwille van een nieuw project is de planning nog niet concreet.

Concrete plannen zijn er nog niet gemaakt,” gaat Micth Van Oplynes van start. “Enerzijds omdat het seizoen van 2016 niet zo denderend was. Anderzijds omwille van een nieuw project. Wat mij betreft denk ik dat het een beetje à la carte zal zijn. Een mix van VAS-wedstrijden en BK Criterium. We zullen het budget een beetje moeten verdelen tussen wedstrijden rijden en het nieuwe project.”

Veel details over het nieuwe project wil Mitch nog niet vrijgeven. Al licht hij wel een klein tipje van de sluier.

RT1
VAS

We gaan een tweede wagen opbouwen. Een wagen voor in de hogere klasse. Welk merk en welk type wagen het wordt, dat laat ik nog eventjes in het ongewisse. Om dit alles te verwezenlijken, kunnen we alle steun goed gebruiken. Daarom deze oproep aan allen om ons dynamisch en passievol team te steunen. Allen welkom op ons 6de Kippenfestijn!” besluit Mitch Van Oplynes

Meer inlichtingen over het kippenfestijn vind je hier: https://www.facebook.com/events/689116984580447/

BRC
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X