rv_6uk_2016-744

Kortrijk was voor ons team ook de laatste rally van ons seizoen. Dit keer ging een vriend van mij mee genaamd Ashley Vercruysse. Voor Ashley was het ook een voorbereiding op volgend jaar. In 2017 zal   hij immers zelf van start gaan met een BMW.

Het verkennen liep niet zoals gepland. We konden maar 1 keer alles verkennen en moesten dan zo van start gaan op zaterdagavond op KP Moeskroen. Het publiek vermaken en zelf veel plezier hebben was onze ambitie. En dat deden we ook. Op het super gladde parcours konden we immers toch geen tijden rijden.

Na KP Moeskroen zagen we het zitten om zondag van start te gaan. Ook op zondag verliep alles super. We hebben geen problemen gehad met de wagen. Alles is super vlot en goed verlopen.  Co piloot Ashley deed het uitstekend en het service team zorgde ervoor dat we probleemloos de meet haalden.

RT1
VAS

In de winterstop gaan we de wagen volledig nakijken en klaar maken voor seizoen 2017. Onze eerste wedstrijd wordt de Rallysprint van Moorslede. In deze wedstrijd zal opnieuw mijn vader, Dario Geldhof de nota’s lezen.

Wij hebben er een super eerste jaar op zitten en daarom wil ik ook alle supporters bedanken en alle sponsors die ons hielpen om dit waar te maken:

GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame en Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke.

Tot in 2017

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X