naamloos-1472

We naderen stilletjes aan het einde van het VAS seizoen. Eens we in de maand november aanbeland zijn, weten we dat er nog 2 wedstrijden op het programma staan. De eerste daarvan, de Rally van Zuid-Limburg, staat dit weekend op het programma. We maken ons dan ook in gereedheid om er nog eens vol voor te gaan. Het parcours in de Rally van Zuid-Limburg ziet er alvast veelbelovend uit.

Momenteel staan we op de 2de plaats in het klassement van onze klasse. We hebben echter nog maar 6 resultaten in rekening gebracht. De punten die we halen in Zuid-Limburg worden bij ons huidig puntentotaal geteld, zonder dat we een resultaat moeten schrappen. Aankomen in Zuid-Limburg is in principe voldoende om de titel te pakken in de div 1a klasse.

In onze klasse staan er 5 teams aan de start. Het zal alvast een toffe strijd worden met mijn vriend Mathias Bruggeman. De strijd der vrienden mag je het gerust noemen.

RT1
KAMV

Wat voorop staat, is om er een leuke rally van te maken. Een rally met mooie passages. Net zoals in de Hemicuda Rally zal Elien Verhaeghe de nota’s verzorgen. De samenwerking in Koekelare verliep zeer vlot. We behaalden mooie tijden en wonnen onze klasse. Vandaar dat we besloten om nog enkele rally’s samen te rijden.

Wens ons allemaal veel succes toe en tot in de Rally van Zuid-Limburg.

RallyTime animated
RT2
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
X