naamloos-1472

We naderen stilletjes aan het einde van het VAS seizoen. Eens we in de maand november aanbeland zijn, weten we dat er nog 2 wedstrijden op het programma staan. De eerste daarvan, de Rally van Zuid-Limburg, staat dit weekend op het programma. We maken ons dan ook in gereedheid om er nog eens vol voor te gaan. Het parcours in de Rally van Zuid-Limburg ziet er alvast veelbelovend uit.

Momenteel staan we op de 2de plaats in het klassement van onze klasse. We hebben echter nog maar 6 resultaten in rekening gebracht. De punten die we halen in Zuid-Limburg worden bij ons huidig puntentotaal geteld, zonder dat we een resultaat moeten schrappen. Aankomen in Zuid-Limburg is in principe voldoende om de titel te pakken in de div 1a klasse.

In onze klasse staan er 5 teams aan de start. Het zal alvast een toffe strijd worden met mijn vriend Mathias Bruggeman. De strijd der vrienden mag je het gerust noemen.

Stannic_animatie
VAS

Wat voorop staat, is om er een leuke rally van te maken. Een rally met mooie passages. Net zoals in de Hemicuda Rally zal Elien Verhaeghe de nota’s verzorgen. De samenwerking in Koekelare verliep zeer vlot. We behaalden mooie tijden en wonnen onze klasse. Vandaar dat we besloten om nog enkele rally’s samen te rijden.

Wens ons allemaal veel succes toe en tot in de Rally van Zuid-Limburg.

RallyTime animated
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X