naamloos-1472

We naderen stilletjes aan het einde van het VAS seizoen. Eens we in de maand november aanbeland zijn, weten we dat er nog 2 wedstrijden op het programma staan. De eerste daarvan, de Rally van Zuid-Limburg, staat dit weekend op het programma. We maken ons dan ook in gereedheid om er nog eens vol voor te gaan. Het parcours in de Rally van Zuid-Limburg ziet er alvast veelbelovend uit.

Momenteel staan we op de 2de plaats in het klassement van onze klasse. We hebben echter nog maar 6 resultaten in rekening gebracht. De punten die we halen in Zuid-Limburg worden bij ons huidig puntentotaal geteld, zonder dat we een resultaat moeten schrappen. Aankomen in Zuid-Limburg is in principe voldoende om de titel te pakken in de div 1a klasse.

In onze klasse staan er 5 teams aan de start. Het zal alvast een toffe strijd worden met mijn vriend Mathias Bruggeman. De strijd der vrienden mag je het gerust noemen.

RT2
BRC

Wat voorop staat, is om er een leuke rally van te maken. Een rally met mooie passages. Net zoals in de Hemicuda Rally zal Elien Verhaeghe de nota’s verzorgen. De samenwerking in Koekelare verliep zeer vlot. We behaalden mooie tijden en wonnen onze klasse. Vandaar dat we besloten om nog enkele rally’s samen te rijden.

Wens ons allemaal veel succes toe en tot in de Rally van Zuid-Limburg.

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X