naamloos-1472

We naderen stilletjes aan het einde van het VAS seizoen. Eens we in de maand november aanbeland zijn, weten we dat er nog 2 wedstrijden op het programma staan. De eerste daarvan, de Rally van Zuid-Limburg, staat dit weekend op het programma. We maken ons dan ook in gereedheid om er nog eens vol voor te gaan. Het parcours in de Rally van Zuid-Limburg ziet er alvast veelbelovend uit.

Momenteel staan we op de 2de plaats in het klassement van onze klasse. We hebben echter nog maar 6 resultaten in rekening gebracht. De punten die we halen in Zuid-Limburg worden bij ons huidig puntentotaal geteld, zonder dat we een resultaat moeten schrappen. Aankomen in Zuid-Limburg is in principe voldoende om de titel te pakken in de div 1a klasse.

RT2
RT1

In onze klasse staan er 5 teams aan de start. Het zal alvast een toffe strijd worden met mijn vriend Mathias Bruggeman. De strijd der vrienden mag je het gerust noemen.

Wat voorop staat, is om er een leuke rally van te maken. Een rally met mooie passages. Net zoals in de Hemicuda Rally zal Elien Verhaeghe de nota’s verzorgen. De samenwerking in Koekelare verliep zeer vlot. We behaalden mooie tijden en wonnen onze klasse. Vandaar dat we besloten om nog enkele rally’s samen te rijden.

Wens ons allemaal veel succes toe en tot in de Rally van Zuid-Limburg.

BRC
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X