Dé afspraak waar iedereen jaarlijks reikhalzend naar uitkijkt is de Kenotek Ypres Rally. Bij vele piloten staat dit weekend met rood aangeduid in hun agenda. Ieper is en blijft een mythe in het rallywereldje waar je ieder jaar als piloot wil deelnemen. Een uitdagende startlijst van internationale en nationale piloten, aangevuld met enkele snelle streekpiloten, zorgen steeds voor spektakel op en rond de Ieperse rallywegen. Met nog een kleine week te gaan stijgt de spanning ook onder de piloten en hun co’s. Onder hen ook het duo Hans Depla en Steven Santy, die aan de start komt met nummer 70 op de deuren van de Peugeot 208.

Depla_TAC

“Na onze ontgoocheling (motorbreuk) in de ORC Rally zien we het meer dan ooit zitten om te starten in Ieper. Bedoeling was dat er in onze wagen een nieuwe motor werd ingebouwd. Maar we kregen jammer genoeg het slechte nieuws dat er geen krachtbron voor onze R2 beschikbaar was. Een geluk bij een ongeluk, zullen we maar zeggen, we kunnen in Ieper starten met een nieuwe R2.

Onze klasse is druk bezet met enkele zeer snelle jongens zoals Dolfen, Bedoret, Ingram, Griebel, Geusens, Heuninck, Gago en nog tal van andere hardrijders uit het ERC. Het zal het voor ons niet makkelijk zijn aangezien ik de ‘Historic’ ben tussen deze jonge leeuwen. We hopen toch dat we zaterdagavond een top10 plaats in onze klasse kunnen behalen, want Ieper is en blijft Ieper, de bloemen worden pas aan de finish uitgereikt.

RallyTime animated
Stannic_animatie

Verder hopen we op mooi weer dat het zowel voor piloot als toeschouwer aangenaam vertoeven is in de kattestad. Verder word de leeuw voorzien van een nieuwe kleur, waarvoor dank aan Nick van 2SIGN.

Bij deze maken we graag afspraak op donderdag 23/6 voor de shakedown in Nieuwkerke.

Tot dan!”

RT2
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X