Na zijn succesvolle deelname aan de TAC Rally zal Hans Weijs tijdens de ORC Rally opnieuw de BMW 130 van Schmid Racing besturen. In de TAC Rally bleek snel dat Weijs over genoeg ervaring beschikt om het vermogen van de BMW optimaal te benutten. 

RT_HansWeijsTAC2016

Net zoals bij de deelname in de TAC is ConnectUs een belangrijke partner in dit verhaal. “Ik was voor de TAC al heel enthousiast, maar na het horen van de vele positieve reacties na de wedstrijd had men niet veel nodig om mij te overtuigen voor een nieuwe samenwerking.” aldus ConnectUs zaakvoerder Bram Maes. Nadien stapten ook Fuchs, Mitsubishi Maertens en Vives vol enthousiasme mee in dit project.

Jasper Vermeulen, een medewerker van de ConnectUs shop in Gits, zal de nota’s lezen voor Weijs tijdens de ORC Rally.

RT2
RT1

Ook voor Charles Schmid is de samenwerking met Hans Weijs een blij weerzien. “Hans heeft nogmaals het potentieel getoond van onze BMW.” vertelde de tuner uit Oost-Vlaanderen. “Meteen na de TAC hebben we samengezeten om te bekijken hoe we die samenwerking konden vederzetten. Ik ben overtuigd dat we met Hans opnieuw iets moois kunnen laten zien.

In 2014 werd de ORC Rally reeds gewonnen door Patrick Snijers in dezelfde BMW 130 van Schmid Racing, het is duidelijk dat de verwachtingen dan ook hoog zijn voor Hans Weijs en copiloot Jasper Vermeulen.

VAS
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X