Na zijn succesvolle deelname aan de TAC Rally zal Hans Weijs tijdens de ORC Rally opnieuw de BMW 130 van Schmid Racing besturen. In de TAC Rally bleek snel dat Weijs over genoeg ervaring beschikt om het vermogen van de BMW optimaal te benutten. 

RT_HansWeijsTAC2016

Net zoals bij de deelname in de TAC is ConnectUs een belangrijke partner in dit verhaal. “Ik was voor de TAC al heel enthousiast, maar na het horen van de vele positieve reacties na de wedstrijd had men niet veel nodig om mij te overtuigen voor een nieuwe samenwerking.” aldus ConnectUs zaakvoerder Bram Maes. Nadien stapten ook Fuchs, Mitsubishi Maertens en Vives vol enthousiasme mee in dit project.

Jasper Vermeulen, een medewerker van de ConnectUs shop in Gits, zal de nota’s lezen voor Weijs tijdens de ORC Rally.

63ste OVV
RallyTime animated

Ook voor Charles Schmid is de samenwerking met Hans Weijs een blij weerzien. “Hans heeft nogmaals het potentieel getoond van onze BMW.” vertelde de tuner uit Oost-Vlaanderen. “Meteen na de TAC hebben we samengezeten om te bekijken hoe we die samenwerking konden vederzetten. Ik ben overtuigd dat we met Hans opnieuw iets moois kunnen laten zien.

In 2014 werd de ORC Rally reeds gewonnen door Patrick Snijers in dezelfde BMW 130 van Schmid Racing, het is duidelijk dat de verwachtingen dan ook hoog zijn voor Hans Weijs en copiloot Jasper Vermeulen.

Stannic
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X