Dat de Rally van Haspengouw niet naar wens verlopen is, is misschien nog een understatement. De laatste testrit voor de rally was nochtans veelbelovend. Maar op de eerste KP dook er een nieuw elektronisch probleem op. De motor sloeg telkens af tussen 5000 en 6000 toeren/min. Hierdoor kon het team niet voluit gaan. Ondertussen heeft men niet stilgezeten. De Porsche GT3 staat klaar voor de Sezoensrally die doorgaat op 21 mei a.s.

RVH-JD-2

We hebben weer enkele belangrijke updates kunnen doen aan de GT3. Zo is onder andere de storende elektronische gasklep verleden tijd. Back to basics met mechanische gasklep en gaskabel.” aldus Johan Dekens.

Een GT3 Porsche blijft nog steeds een publiekstrekker op de Belgische rally’s. Het is een wagen die zowel op de service als op de proeven de aandacht trekt van het publiek. Ook bij de fotografen is het een populaire wagen. Publiciteit gegarandeerd voor de sponsors. Geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen? Het kan laat Johan Dekens weten:
Op zoek naar originele publiciteit voor uw bedrijf? Dat kan uiteraard op onze prachtige Porsche GT3! Meer info via mail: info@autosdekens.be of privé bericht via facebook.

RallyTime animated
BRC

RVH-JD-1

 

VAS
KAMV
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X