Dat de Rally van Haspengouw niet naar wens verlopen is, is misschien nog een understatement. De laatste testrit voor de rally was nochtans veelbelovend. Maar op de eerste KP dook er een nieuw elektronisch probleem op. De motor sloeg telkens af tussen 5000 en 6000 toeren/min. Hierdoor kon het team niet voluit gaan. Ondertussen heeft men niet stilgezeten. De Porsche GT3 staat klaar voor de Sezoensrally die doorgaat op 21 mei a.s.

RVH-JD-2

We hebben weer enkele belangrijke updates kunnen doen aan de GT3. Zo is onder andere de storende elektronische gasklep verleden tijd. Back to basics met mechanische gasklep en gaskabel.” aldus Johan Dekens.

Een GT3 Porsche blijft nog steeds een publiekstrekker op de Belgische rally’s. Het is een wagen die zowel op de service als op de proeven de aandacht trekt van het publiek. Ook bij de fotografen is het een populaire wagen. Publiciteit gegarandeerd voor de sponsors. Geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen? Het kan laat Johan Dekens weten:
Op zoek naar originele publiciteit voor uw bedrijf? Dat kan uiteraard op onze prachtige Porsche GT3! Meer info via mail: info@autosdekens.be of privé bericht via facebook.

Stannic_animatie
VAS

RVH-JD-1

 

RT1
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X