Dat de Rally van Haspengouw niet naar wens verlopen is, is misschien nog een understatement. De laatste testrit voor de rally was nochtans veelbelovend. Maar op de eerste KP dook er een nieuw elektronisch probleem op. De motor sloeg telkens af tussen 5000 en 6000 toeren/min. Hierdoor kon het team niet voluit gaan. Ondertussen heeft men niet stilgezeten. De Porsche GT3 staat klaar voor de Sezoensrally die doorgaat op 21 mei a.s.

RVH-JD-2

We hebben weer enkele belangrijke updates kunnen doen aan de GT3. Zo is onder andere de storende elektronische gasklep verleden tijd. Back to basics met mechanische gasklep en gaskabel.” aldus Johan Dekens.

Een GT3 Porsche blijft nog steeds een publiekstrekker op de Belgische rally’s. Het is een wagen die zowel op de service als op de proeven de aandacht trekt van het publiek. Ook bij de fotografen is het een populaire wagen. Publiciteit gegarandeerd voor de sponsors. Geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen? Het kan laat Johan Dekens weten:
Op zoek naar originele publiciteit voor uw bedrijf? Dat kan uiteraard op onze prachtige Porsche GT3! Meer info via mail: info@autosdekens.be of privé bericht via facebook.

RT1
RallyTime animated

RVH-JD-1

 

BRC
RallyTime animated
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X