Dat de Rally van Haspengouw niet naar wens verlopen is, is misschien nog een understatement. De laatste testrit voor de rally was nochtans veelbelovend. Maar op de eerste KP dook er een nieuw elektronisch probleem op. De motor sloeg telkens af tussen 5000 en 6000 toeren/min. Hierdoor kon het team niet voluit gaan. Ondertussen heeft men niet stilgezeten. De Porsche GT3 staat klaar voor de Sezoensrally die doorgaat op 21 mei a.s.

RVH-JD-2

We hebben weer enkele belangrijke updates kunnen doen aan de GT3. Zo is onder andere de storende elektronische gasklep verleden tijd. Back to basics met mechanische gasklep en gaskabel.” aldus Johan Dekens.

Een GT3 Porsche blijft nog steeds een publiekstrekker op de Belgische rally’s. Het is een wagen die zowel op de service als op de proeven de aandacht trekt van het publiek. Ook bij de fotografen is het een populaire wagen. Publiciteit gegarandeerd voor de sponsors. Geïnteresseerd om jouw bedrijf in de kijker te plaatsen? Het kan laat Johan Dekens weten:
Op zoek naar originele publiciteit voor uw bedrijf? Dat kan uiteraard op onze prachtige Porsche GT3! Meer info via mail: info@autosdekens.be of privé bericht via facebook.

KAMV
RT1

RVH-JD-1

 

KAMV
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X