Het Mini Challenges Team brengt dit jaar 2 wagens aan de start in de Rallysprint van de Monteberg. De Peugeot 106 wordt opnieuw verhuurd en Cathelin Neyens rijdt er met de vertrouwde Mini. Voor de gelegenheid zal niet Axel Vandroemme plaatsnemen in het rechterzitje. Tenminste niet naast Cathelin. Axel zal de nota’s lezen in die andere Mini.

opname zonder titel-4964

De Rallysprint van de Monteberg is voor ons elk jaar een specialleke.” begint Axel Vandroemme zijn verhaal. “Het is een mooi en uitdagend parkoers dat Cathelin Neyens goed ligt en voor mij is het m’n thuisrally want ik ben opgegroeid op 5km van de proef. Tevens was dit ook onze eerste rally samen in 2015.

“Toch wordt dit jaar voor het team anders dan vorig jaar.” weet Axel te vertellen. “Cathelin Neyens neemt voor de gelegenheid zijn vriendin Emanuelle Desmet mee als co. Voor Emanuelle wordt het haar 2de rallyervaring. De eerste keer navigeerde ze Jeroen De Blauwe in de 6u van Kortrijk al naar de finish. Volgend jaar hoopt ze zelf achter het stuur te kunnen kruipen van een Mini die ze momenteel zelf aan het opbouwen is.”

RallyTime animated
KAMV

 

“Ikzelf blijf niet langs de kant staan en ga mee met Sieben Vandevyver met de zwarte Mini Cooper. Ons team werd in het begin van het jaar uitgebreid met een nieuwe wagen, een Peugeot 106, die net zoals de Rallysprint van Moorslede wordt verhuurd aan de broers Bucamp. Het zal een zeker en vast een leuke dag worden in Dranouter en bij deze is iedereen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen aan onze servicestand, naast het LC café.” besluit Axel.

opname zonder titel-5739

RallyTime animated
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X