Afgelopen weekend namen Fredericq Delplace en Arne Bruneel met de DEGRO Porsche deel aan de ASAF wedstrijd van Trois Ponts. Sinds de wagen is aangekomen in de ateliers van Garage Delplace is er al veel werk verzet maar om de laatste mankementen weg te werken was een testwedstrijd noodzakelijk.

DegroPorsche

Het resultaat was van ondergeschikt belang, maar het team is toch tweede kunnen eindigen! Onderweg moest het team afrekenen met enkele kleine technische mankementen, maar alles kon dankzij het team van Fredericq Delplace ter plaatste worden opgelost. “Er is nog wat werk, maar zijn duidelijk op goede weg. In de komende dagen gaan we oorzaak van de problemen zoeken en aanpakken zodat we klaar zijn voor de Monteberg.” aldus Fredericq “Ik ben zelf ook enorm onder de indruk van het potentieel van deze Porsche. De wegligging is super, ook op hoge snelheid is de wagen goed te controleren. Ik heb al wat ervaring met Porsche maar deze heeft me echt heel positief verrast!”

“Ik had ook meteen een goed gevoel naast Fredericq in de wagen,” vult co-piloot Arne Bruneel aan. “Ook het service team weet duidelijk van aanpakken en is zeker even gemotiveerd als wijzelf. Jammer dat er voor de Monteberg geen tijd meer is om de motor te reviseren. De motor heeft al wat kilometers in z’n benen en is onderweg duidelijk wat paarden verloren…”

BRC
KAMV

Nu worden alle voorbereidingen getroffen voor de eerste echte afspraak, de Rallysprint van de Monteberg op zondag 24 april. Zo zal de DEGRO Porsche ook nog een volledig nieuwe livery krijgen.

Persbericht Delplace-Bruneel – Foto Jérôme Deskeuvre  

BRC
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X