Afgelopen weekend namen Fredericq Delplace en Arne Bruneel met de DEGRO Porsche deel aan de ASAF wedstrijd van Trois Ponts. Sinds de wagen is aangekomen in de ateliers van Garage Delplace is er al veel werk verzet maar om de laatste mankementen weg te werken was een testwedstrijd noodzakelijk.

DegroPorsche

Het resultaat was van ondergeschikt belang, maar het team is toch tweede kunnen eindigen! Onderweg moest het team afrekenen met enkele kleine technische mankementen, maar alles kon dankzij het team van Fredericq Delplace ter plaatste worden opgelost. “Er is nog wat werk, maar zijn duidelijk op goede weg. In de komende dagen gaan we oorzaak van de problemen zoeken en aanpakken zodat we klaar zijn voor de Monteberg.” aldus Fredericq “Ik ben zelf ook enorm onder de indruk van het potentieel van deze Porsche. De wegligging is super, ook op hoge snelheid is de wagen goed te controleren. Ik heb al wat ervaring met Porsche maar deze heeft me echt heel positief verrast!”

RT1
Stannic

“Ik had ook meteen een goed gevoel naast Fredericq in de wagen,” vult co-piloot Arne Bruneel aan. “Ook het service team weet duidelijk van aanpakken en is zeker even gemotiveerd als wijzelf. Jammer dat er voor de Monteberg geen tijd meer is om de motor te reviseren. De motor heeft al wat kilometers in z’n benen en is onderweg duidelijk wat paarden verloren…”

Nu worden alle voorbereidingen getroffen voor de eerste echte afspraak, de Rallysprint van de Monteberg op zondag 24 april. Zo zal de DEGRO Porsche ook nog een volledig nieuwe livery krijgen.

Persbericht Delplace-Bruneel – Foto Jérôme Deskeuvre  

RallyTime animated
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X