Jago Racing team is een rally team dat al jaren bestaat.  Het team is opgestart in het begin van de jaren 90 door Rudi Jadoul en Filip Goddé.  In de begin jaren, van 1991 tot en met 1994, werd er gereden met een Seat Ibiza. Het team had toen de smaak te pakken en ze schakelden over op een Mazda RX7 Group B. Het was een wagen uit de stal van Jos Boon. In 1995 werd het team Belgisch kampioen in de rallysprint. Een jaar later, in 1996, rijdt vader Rudi Jadoul zijn laatste rally.

opname zonder titel-6041

13 jaar later nemen de zonen Steven Jadoul en Nico Jadoul het roer over. Net zoals in de beginjaren van het Jago Racing team starten Steven en Nico met een Seat Ibiza. Met deze wagen worden ze kampioen in de standard klasse. Ook in de jaren daarna blijft het team actief.

Zo is ook voor het Jago Racing team het seizoen 2016 gestart in Dadizele. Het team stond er aan de start van de Rallysprint van Moorslede met een BMW E30 die uit de stal van Nick Toorré komt.

RallyTime animated
RT2

Nico Jadoul vertelt:

We waren zeer goed begonnen aan de Rallysprint van Moorslede. Na ronde 1 stonden we 36ste  algemeen en 3de in de klasse. Door problemen met de benzine pomp zijn we weggezakt in het klassement. Maar we laten de moed zeker niet zakken en we gaan er mee door. We hebben ons super geamuseerd, dus op naar de volgende.

 

 

RallyTime animated
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X