Jago Racing team is een rally team dat al jaren bestaat.  Het team is opgestart in het begin van de jaren 90 door Rudi Jadoul en Filip Goddé.  In de begin jaren, van 1991 tot en met 1994, werd er gereden met een Seat Ibiza. Het team had toen de smaak te pakken en ze schakelden over op een Mazda RX7 Group B. Het was een wagen uit de stal van Jos Boon. In 1995 werd het team Belgisch kampioen in de rallysprint. Een jaar later, in 1996, rijdt vader Rudi Jadoul zijn laatste rally.

opname zonder titel-6041

13 jaar later nemen de zonen Steven Jadoul en Nico Jadoul het roer over. Net zoals in de beginjaren van het Jago Racing team starten Steven en Nico met een Seat Ibiza. Met deze wagen worden ze kampioen in de standard klasse. Ook in de jaren daarna blijft het team actief.

Zo is ook voor het Jago Racing team het seizoen 2016 gestart in Dadizele. Het team stond er aan de start van de Rallysprint van Moorslede met een BMW E30 die uit de stal van Nick Toorré komt.

BRC
KAMV

Nico Jadoul vertelt:

We waren zeer goed begonnen aan de Rallysprint van Moorslede. Na ronde 1 stonden we 36ste  algemeen en 3de in de klasse. Door problemen met de benzine pomp zijn we weggezakt in het klassement. Maar we laten de moed zeker niet zakken en we gaan er mee door. We hebben ons super geamuseerd, dus op naar de volgende.

 

 

RT1
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X