opname zonder titel-5852

Lieven Brulez:

We hadden ons voorgenomen om goed te starten in het seizoen 2016. Dit is bij deze gelukt. We zijn heelhuids aan de finish van de Rallysprint van Moorslede geraakt. Uiteindelijk zijn we gestrand op een 79ste  plaats algemeen van de in totaal 89 gefinishte piloten en 25ste van de 30 in divisie 1-2 .

In onze klasse 2D staan we voorlopig op een 2de  plaats. Dus we kijken terug op een geslaagd rally weekend.  Het waren wel geen toptijden, maar we zijn klaar voor de Rallysprint van de Monteberg. Hier neemt mijn broer het stuur over en rijdt hij samen met gelegenheids co Juri Ninclaus, die normaal binnen ons service team zit. Ik zal toekijken vanaf de zijlijn en wens hen alvast veel succes.

RallyTime animated
BRC

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X