In het voorbije weekend stond ook de witte Opel Astra van GRT Motorsport aan de start in de Rally van Haspengouw! Ditmaal met Elsy Huysmans in het co-zitje.

RvH_111-4

Wekenlang werd er zwaar gesleuteld om de voorste ophanging op punt te krijgen. De plannen waren veelbelovend, de uitvoering nam uren, avonden en dagen in beslag. Heel de ophanging werd veranderd. Het doel in Haspengouw? Testen, auto aanvoelen en eventueel bijstellen.

Er werd uiteraard voorzichtig gestart om zo vertrouwen op de bouwen. Nieuwe co, auto die anders aanvoelt… het was terug wennen. Onze droom werd werkelijkheid. De wedstrijd verliep vrijwel vlekkeloos. Een bezoekje aan de beek (de weg was op) en een kleine misrekening in de tijdenkaart konden de pret niet bederven.

Na 8 kp’s stonden we daar waar we wilden staan, in het wagenpark met een schadevrije auto! Wat we nu gaan doen? De auto verder aanpassen en in Moorslede starten om verder af te stellen.

BRC
KAMV

Maar iedereen weet dat dit een sport is die je niet alleen kan! Ik wil toch graag een aantal mensen oprecht bedanken voor hun inzet! Bart Weeghmans (ophanging), Nico Cox (versnellingsbak) en Benny Lambrechts! Zij hebben uren (ben te tel kwijt) doorgebracht om de auto op punt te zetten… Het werk wat ze geleverd hebben, is fantastisch! Thx mannen!

Uiteraard kunnen we ook niet zonder service-crew: Benny Lambrechts, Bart Weeghmans, Nico Cox, Cedric Cé Werckx, Glenn Janssen, Ruben Melotte! Ook de catering olv Eddy en Nelly kunnen we niet missen!

Financieel wordt dit alles mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsors: Leo Rijken, Voortmans Sanitair, G&H, Dirk Bode Metaalwerken, RS-Q, Tim’s Garage, Toyo Tires en Rally Time. Als laatste nog een woordje van dank naar onze trouwe supporters die steeds klaar staan om foto’s te maken en ons van nuttige info te voorzien (hé Frank Werckx)

Last but not least… de mensen die ons altijd maar moeten missen… de vrouwen, liefjes en de kinderen! Benny Giebens en co! Volgend jaar staan we er terug! Bedankt voor de mooie organisatie!

Ingestuurd door Roeland Thijs, waarvoor dank.

RvH_111-2

 

RallyTime animated
RT1
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X