In het artikel “Frank Baert in 2016 ook met Ford Sierra Cosworth” van 24 januari kon je lezen dat Frank herstellende was van een operatie en dat Haspengouw misschien iets te vroeg kwam. Ondertussen vinden we Frank Baert met co-piloot Christophe Verhelle op de inschrijvingslijst van de Rally van Haspengouw.

frankbaert1In de Rally van Haspengouw start Frank Baert met de BMW 130i. Deze eerste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap is ook meteen de eerste wedstrijd van de M-Cup. “Ik start inderdaad met de BMW in Haspengouw. Het is momenteel echter nog niet zeker dat ik de volledige M-Cup ga rijden.” vertelt Frank Baert. “Ik heb ook verplichtingen met de Opel Manta of de Ford Sierra ten opzichte van de mensen die zorgen voor het budget”. Het programma voor 2016 heeft Frank Baert al grotendeels in het hoofd. Voorlopig gaat hij dit nog niet openbaar maken. “Rally rijden doe ik als hobby. Als je het in die context bekijkt, kan het allemaal snel wijzigen. Ik zou graag heel veel rijden. Maar dan moet iedereen zijn woord kunnen houden. En uit ervaring weet ik dat dit niet altijd zo is. Daarom gaan we het rally per rally doen” aldus Frank Baert.

Naast de partners ’t Boothuis, Schmid Racing en NV Verhelle die reeds gekend waren, zorgen volgende partners dat er gestart kan worden in Haspengouw: Loyson Motorhomes, Fuchs, Garage Martens, b4dating en Dr Lubricants.

 
frankbaert1 (2)

63ste OVV
Stannic

RT1
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X