In het artikel “Frank Baert in 2016 ook met Ford Sierra Cosworth” van 24 januari kon je lezen dat Frank herstellende was van een operatie en dat Haspengouw misschien iets te vroeg kwam. Ondertussen vinden we Frank Baert met co-piloot Christophe Verhelle op de inschrijvingslijst van de Rally van Haspengouw.

frankbaert1In de Rally van Haspengouw start Frank Baert met de BMW 130i. Deze eerste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap is ook meteen de eerste wedstrijd van de M-Cup. “Ik start inderdaad met de BMW in Haspengouw. Het is momenteel echter nog niet zeker dat ik de volledige M-Cup ga rijden.” vertelt Frank Baert. “Ik heb ook verplichtingen met de Opel Manta of de Ford Sierra ten opzichte van de mensen die zorgen voor het budget”. Het programma voor 2016 heeft Frank Baert al grotendeels in het hoofd. Voorlopig gaat hij dit nog niet openbaar maken. “Rally rijden doe ik als hobby. Als je het in die context bekijkt, kan het allemaal snel wijzigen. Ik zou graag heel veel rijden. Maar dan moet iedereen zijn woord kunnen houden. En uit ervaring weet ik dat dit niet altijd zo is. Daarom gaan we het rally per rally doen” aldus Frank Baert.

Naast de partners ’t Boothuis, Schmid Racing en NV Verhelle die reeds gekend waren, zorgen volgende partners dat er gestart kan worden in Haspengouw: Loyson Motorhomes, Fuchs, Garage Martens, b4dating en Dr Lubricants.

 
frankbaert1 (2)

KAMV
RT2

RallyTime animated
BRC
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X