In het artikel “Frank Baert in 2016 ook met Ford Sierra Cosworth” van 24 januari kon je lezen dat Frank herstellende was van een operatie en dat Haspengouw misschien iets te vroeg kwam. Ondertussen vinden we Frank Baert met co-piloot Christophe Verhelle op de inschrijvingslijst van de Rally van Haspengouw.

frankbaert1In de Rally van Haspengouw start Frank Baert met de BMW 130i. Deze eerste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap is ook meteen de eerste wedstrijd van de M-Cup. “Ik start inderdaad met de BMW in Haspengouw. Het is momenteel echter nog niet zeker dat ik de volledige M-Cup ga rijden.” vertelt Frank Baert. “Ik heb ook verplichtingen met de Opel Manta of de Ford Sierra ten opzichte van de mensen die zorgen voor het budget”. Het programma voor 2016 heeft Frank Baert al grotendeels in het hoofd. Voorlopig gaat hij dit nog niet openbaar maken. “Rally rijden doe ik als hobby. Als je het in die context bekijkt, kan het allemaal snel wijzigen. Ik zou graag heel veel rijden. Maar dan moet iedereen zijn woord kunnen houden. En uit ervaring weet ik dat dit niet altijd zo is. Daarom gaan we het rally per rally doen” aldus Frank Baert.

Naast de partners ’t Boothuis, Schmid Racing en NV Verhelle die reeds gekend waren, zorgen volgende partners dat er gestart kan worden in Haspengouw: Loyson Motorhomes, Fuchs, Garage Martens, b4dating en Dr Lubricants.

 
frankbaert1 (2)

VAS
KAMV

RT1
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X