Geert Beauprez, alias de Buze kwam de laatste jaren iets minder aan de start. Vorig jaar stond hij aan de start in de TAC rally en Ypres Historic Rally met de Chevrolet Corvette. De TBR rally en de 6 uren van Kortrijk werden gereden met de Subaru Impreza S5 WRC.  Dit jaar gaan we de Buze alvast iets meer aan de start zien.

12625614_10205657828429597_764929680_n (1)“Wat al vast staat is dat ik met Wim Soenens de Rally van Haspengouw rijd. En dit met de BMW Prodrive M3. Daarna rijd ik de TAC Rally met Danny Markey, tevens mijn sponsor. De TAC rally rijden we met Danny Markey zijn eigen BMW M3, de Fina BMW die te bewonderen was op de Oldtimer beurs in Waregem.” vertelt Geert Beauprez.

“Daarna staan nog enkele wedstrijden op het programma in de streek: Rally van Wervik, Ieper, Hemicuda rally en de 6 uren van Kortrijk. Wat nog kan aangevuld worden, want met vrienden als Danny en Wim weet je nooit” besluit Geert Beauprez.

TBR_2015_03_1De meeste wedstrijden zullen waarschijnlijk met de BMW gereden worden al sluit de Buze niet uit dat de Subaru ook nog wel eens buiten komt.

Verder kunnen we ook nog melden dat, op vraag van Kurt Braekevelt, deelname aan de M-Cup overwogen wordt.

VAS
RT1

BRC
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X