Na een spannende ontknoping in de East Belgian Rally slaagde het team van FBR (Boulat) erin om de eerste RACB M-Cup kampioen te worden met de Champion Lubes M3.

Het titelverdedigende team zal dankzij de vaste partner Champion Lubes in 2016 opnieuw alle wedstrijden van de M-Cup kunnen rijden en zal proberen de M-Cup titel te verdedigen! Dit zal niet eenvoudig zijn met wederom een sterke concurrentie van de andere supersnelle M’S zoals deze van de renstal van Schmidt, Braeckevelt, en andere.

Team Picture

De rechterstoel zal in 2016 bemand worden door een nieuwe copiloot, met name Peggy De Busser. Peggy heeft niet alleen als copiloot veel ervaring, maar eveneens jarenlange ervaring als piloot. Deze ervaring is zeer waardevol voor het inschatten van situaties en de juiste nota’s. De co-piloot heeft absoluut evenveel aandeel in succes als de piloot. Enkele jaren geleden hebben beide reeds occasioneel team gevormd (oa in de Astra) en leidde dit telkens tot zeer goede resultaten. Peggy kijkt vol ongeduld en met veel motivatie uit naar de eertste wedstrijd van deze uitdagingn, met name de Haspengouwrally.

VAS
Stannic

Het team blijft trouw aan de Champion lubes M3 die in de wintermaanden enkele nieuwe ontwikkelingen heeft gekregen en hopelijk terug een voorbeeld zal zijn van snelheid en betrouwbaarheid. Met dank aan Erik en Rob voor de programmatie.

opname zonder titel-4000

De M-Cup zal dit jaar bestaan uit 6 wedstrijden van het Belgisch kampionschap (BRC) : Haspengouwrally, TAC Rally, Sezoensrally, Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en GTC Rally. Het rallycentrum van de GTC Rally is in Ettenleur (NL) en is een nieuwe uitdaging voor het team. Omdat alle teamleden woonachtig zijn in de Kempen en Noorderkempen is dit bijna de thuisrally voor vele teamleden.

De service tijdens de wedstrijden zal net zoals de voorbije jaren geladen worden door de trouwe techniekers  met name Filip, Gunther, Joren, Luc (Poko), Jordy, Jerre en Glenn.

 

Met veel ongeduld en vol motivatie kijken we uit naar de eerste wedstrijd op zaterdag 27 feb 2016 – de Haspengouwrally.

63ste OVV
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X